Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner karların içinde bikinisiyle poz verdi! - Dünyadan Magazin Haberleri
        1

        Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden model Kendall Jenner, Amerika'nın Colorado eyaletine bağlı Aspen'de kış tatilinin keyfini çıkarıyor.

        2

        Keyifli anlarını Instagram hesabından da yayınlayan Jenner, son paylaşımıyla dikkat çekti.

        3

        Bikinisiyle karların içinde poz veren 26 yaşındaki model, adeta soğuğa medyan okuduğunu gözler önüne serdi.

        4

        Kendall Jenner, ayrıca 62 yaşındaki Hollandalı motivasyon konuşmacısı ve dondurucu soğuklarla mücadele etme yeteneğiyle tanınan ekstrem sporcuya atıfta bulunarak gönderisine "Wim Hof buz banyoları." notunu düştü.

        5

        DÜĞÜN KIYAFETİ GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

        Kendall Jenner, iki ay önce de yakın arkadaşı Lauren Perez'in David Waltzer ile Florida'da bir plajda gerçekleştirilen düğününe katılmıştı. Jenner, tören için iddialı bir kıyafet giymeyi tercih etmişti.

        6

        Model Bella Hadid ve Hailey Baldwin'in de davetliler arasında yer aldığı düğünün dikkat çeken ismi ise Jenner olmuştu.

        7

        Ancak Kendall Jenner, bu yüzden de sosyal medyada "Arkadaşının en güzel gecesinde dikkatleri kendi üzerine çekmekle" suçlanmıştı. Giydiği elbise birçok kişi tarafından "Bir düğün için uygunsuz" olarak nitelendirilmişti.

        8

        "KENDALL'IN ELBİSESİNE BEN DE BAYILDIM"

        Bu konu Lauren Perez'in, 2021 yılının kendisi için en önemli olaylarını derlediği bir Instagram paylaşımıyla tekrar gündeme gelmişti. Perez, düğününde Kendall Jenner'ın da yer aldığı bazı fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        Perez'in bir takipçisi Jenner'ın kıyafetini eleştiren bir yorum yazmıştı. Lauren Perez ise buna "Harika görünüyordu ve ben bayıldım!" diye yanıt vermişti. Bu durum da Kendall Jenner'ın o düğünde giydiği o iddialı kıyafete gelin Perez'den "izin çıktığı" şeklinde değerlendirilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ