Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan
Kullanım Koşulları’nı ve
Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.
İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea ile Manchester City kozlarını paylaşırken kaleci Kepa Arrizabalaga ile teknik direktör Maurizio Sarri arasında yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi
01
Normal süresi 0-0 sona eren maç uzatmalara giderken son dakikalarda Chelsea kalecisi Kepa ayağına giren kramp nedeniyle yere oturdu.
02
Başarılı kaleci bir süre sonra ayağa kalkıp oyuna devam etmeye çalışırken Chelsea Teknik Direktörü Maurizio Sarri ise oyuncusunu değiştirmek istedi.
03
Yedek kaleci Willy Caballero'yu hazırlayan Sarri, oyuncu değişikliği için talimat verdi ancak Kepa Arrizabalaga oyundan çıkmak istemedi.
04
Maçın hakemi Jonathan Moss da Kepa'nın yanına giderek oyuncuyla konuştu ancak 24 yaşındaki İspanyol kaleci oyundan çıkmamak konusunda ısrar etti.
05
Kepa'nın bu tavrı nedeniyle saha kenarında çılgına dönen Sarri, sahayı terk etmek istedi ve tünel kapısına doğru ilerledi.
06
Kepa'nın bu tavrı nedeniyle saha kenarında çılgına dönen Sarri, sahayı terk etmek istedi ve tünel kapısına doğru ilerledi.
07
Ancak son anda kapıdan geri dönen Sarri, oyuncusuna öfkeli şekilde söylenmeye devam etti.
08
Uzatma süresi de golsüz sona erince mücadele penaltılara gitti.
09
İspanyol kaleci Leroy Sane'nin penaltısını kurtarsa da Chelsea'de David Luiz ve Jorginho penaltı vuruşlarından yararlanamayınca City şampiyonluğa ulaştı.
10
Aguero'nun penaltı vuruşunda topu yakalayama çok yaklaşan Kepa, topun son anda ellerinin arasından kaçarak ağlarla buluşmasına engel olamadı.
11
Maçtan sonra konuyla ilgili konuşan Sarri, "Bir yanlış anlaşılma yaşandı çünkü Kepa'nın kramplara dayanamadığını düşündüm ve penaltılar için değiştirmek istedim. Ama çıkmasına gerek yokmuş. Durumu açıklığa kavuşturmak için onunla konuşmam gerekiyor"
12
Öte yandan kulüpteki geleceği hakkındaki soruya yanıt veren Sarri, "Bunu bana değil yönetime sormalısınız. Oyuncularımın oyununa baktığımda hepsinin arkamda olduğuna eminim. Onlarla gurur duyuyorum. Bugün sergilenen performansla herkes gurur duymalı" dedi.
13
Chelsea, sezon başında 80 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödeyerek İspanyol kaleciyi Athletic Bilbao'dan transfer etmişti.
14
Bu transfer şu ana kadar bir kaleci için ödenen en pahalı bonservis bedeli olarak tarihe geçmişti.
YORUMLAR