Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Bürsin: Nilperi ile o sahneleri yine çekerim - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Kerem Bürsin, "Güneşi Beklerken dizisinde her saniye öpüşme sahnesi çekiyordum. Başrolü paylaştığım Hande Doğandemir’le öpüşmemizi pek hatırlamıyorum ama ağzı kokmuyordu" açıklamasını yaptı.

        2

        Bürsin, ‘Yaşamayanlar’daki partneri Nilperi Şahinkaya hakkında ise, "O başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da “Gel beni öp” diyordu" ifadelerini kullandı.

        3

        Oyuncunun bu açıklaması gündem oldu.

        4

        Şahinkaya ise, "Kerem Bürsin'le öpüşme sahnemizden önce set yemeği olarak tavuk dürüm geldi. İçinde soğan ve sarımsak yoktu fakat Kerem ile aramızda bir espri olarak böyle kaldı. O dürümü de Kerem'le beraber yedik. Çirkin çirkin manşetler okudum, bu manşetleri atanları kınıyorum" dedi.

        5

        2. Sayfa'nın haberine göre; Bürsin dün akşam katıldığı bir etkinlikte, "O haberler çıktığında burada değildim. Olay nerelere geldi. Nilperi benim ekran önünde aşkım, ona aşığım! Onunla çalışmak acayip keyifli bayılıyorum ona ilk projemizden beri ona hayran kaldım. İnanılmaz bir partner onunla her zaman çalışmak isterim." ifadelerini kullandı.

        6