Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kieran Hayler eski eşi Katie Price'ı uyardı: Biraz çocuklarını düşün! - Magazin haberleri
        1

        Bir dizi estetik operasyon geçirmek için sık sık Türkiye'ye gelen Katie Price'ın eski eşi Kieran Hayler, bu duruma daha fazla dayanamadı. Price'ın 2013'te evlendiği ve boşanma süreci bu yıl sona eren Hayler, eski eşinin estetik bağımlılığına bir son vermesi gerektiğini savundu.

        2

        Katie Price ile birlikteliğinden 7 yaşında Jett, 6 yaşında Bunny adında iki çocuğu bulunan striptizci Kieran Hayler, ABD basının verdiği demeçte, o estetik operasyonlardan sonra annelerini iyileşme sürecinde görmenin, çocukları için zor olduğunu söyledi.

        3

        "ÇOCUKLARINI DÜŞÜN!"

        Hayler, eski eşine, "Bazen de çocuklarını düşünmen gerekir!" diye seslendi. Son dönemde estetik operasyonların, kadınlar için de erkekler için de çok sıradan bir durum haline geldiğini söyleyen Kieran Hayler, "Düzenli olarak botoks yaptıran erkekler tanıyorum. Ama ben yaptırmıyorum." diye konuştu.

        4

        "ÇOCUKLARI İÇİN KORKUTUCU"

        Hayler, İngiliz yıldızın diğer çocukları Harvey, Princess ve Junior için de annelerinin estetik sonrası görüntüsünün "Korkutucu!" olduğunu belirtti. Eski eş, Katie Price'ı acılar içinde görmenin çocukları olumsuz etkilediğini de sözlerine ekledi. Kieran Hayler, iyileşme sürecinin çok da iyi bir durum olmadığını belirtti. Katie Price'ı da bu gibi durumlarda artık çocuklarını düşünmesi gerektiği konusunda uyardı.

        5

        TÜRKİYE'YE GELME KARARI VERMİŞTİ

        42 yaşındaki Katie Price, geçtiğimiz ay bir dizi estetik operasyon geçirmek için yine Türkiye'ye gelmeye karar vermişti.

        Price, aynı zamanda tatil de yapacağı Türkiye'de kaş ile yüz kaldırma operasyonu geçirecek ve kaplama olan dişlerini yeniletecekti. Bu kez estetik prosedürün en önemli kısmını ise bütün vücudundan yağ aldırma işlemi olacaktı.

        6

        "GÖRÜNTÜSÜNDEN MEMNUN DEĞİL"

        Katie Price'e yakın bir kaynak İngiliz basınına yaptığı açıklamada, ünlü ismin geçen yıl Türkiye tatilinde bacağını kırdıktan sonra kilo aldığını ve bunun da etkisiyle görüntüsünden memnun olmadığını söylemişti.

        Price'ın arkadaşı, yıldızın kırılan ve birkaç kez ameliyat geçirdiği bacağı nedeniyle hareket edemediğini ve bu yüzden de kilo aldığını ifade etmişti.

        7

        "BU HİSSETTİĞİM EN GÜZEL DUYGU"

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda altıncı kez anne olacağını duyuran ve sosyal medya hesabından karnının belirginleştiği bir fotoğrafını yayınlayan Price, "Sağlıklı ve mutlu. Bu hissettiğim en güzel duygu." ifadelerini kullanmıştı.

        Woods da sevgilisinin paylaşımına, "Benim bir parçam olduğun için teşekkür ederim." diye yazmıştı.

        8

        BEŞ ÇOCUĞU VAR

        Katie Price'ın, bir dönem aşk yaşadığı futbolcu Dwight Yorke ile ilişkisinden Harvey adında bir oğlu bulunuyor.

        Price, Yorke ile birlikteliğinin ardından Avustralyalı şarkıcı Peter Andre ile 2005 yılında dünyaevine girmişti. 2009 yılında yollarını ayıran ikilinin, Junior Savva Andreas Andre ve Prenses Tiaamii Kristal Esther adında iki çocuğu bulunuyor.

        9

        Aşka küsmeyen Katie Price, Kickbox dövüşçüsü Alex Reid ile 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, bir yıl sonra ayrılmıştı.

        Price, 2013 yılında da Kieran Hayler ile dünyaevine girmişti. Evlilikleri çok uzun sürmeyen İngiliz yıldız ve Hayler'ın Jett Rivera ve Bunny adında iki çocuğu var.

        10

        TALİHSİZ KAZA

        Geçtiğimiz yıl ağustos ayında Türkiye'ye gelerek tatil yapan ve estetik operasyonlar geçiren Katie Price, talihsiz bir kaza yaşamıştı.

        İki bacağını da kıran Price, verdiği röportajda artık hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağını açıklamıştı. Kendisini "yürüme engelli" olarak kaydettirdiğini belirten Price, geçirdiği son altı ayı da özetlemişti.

        Katie Price, her iki bacağının da sürekli olarak ağrıdığını ve bu yüzden bir ördek gibi yürüdüğünü ifade etmişti.

        11

        "ASLA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAĞIM"

        Gün içinde en çok 20 dakika yürüyebildiğini sözlerine ekleyen Price, "Asla eskisi gibi olmayacağım. Bir bacağım, konulan metal yüzünden diğerinden daha uzun. Bu yüzden yürürken topallıyorum." şeklinde konuşmuştu.

        Price, kazadan ve geçirdiği operasyonlardan sonra bacaklarında sürekli acı hissettiğini ve bu acının ayaklarından başlayan bir elektrik çarpması şeklinde olduğunu dile getirmişti.

        12

        "APTALCA BİR KAZAYDI"

        Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen Kate Price, üzücü haberi sosyal medya hesabından "Aptalca bir kazaydı..." sözleriyle duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ