Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Kızılcık Şerbeti' izleyenleri ekrana kilitledi
        1

        SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', ABC1 20+’da 8.12 izlenme oranı 20.46 izlenme payı, AB grubunda 7.64 izlenme oranı 20.96 izlenme payı, Total’de ise 6.25 izlenme oranı 16.39 izlenme payı alarak büyük beğeni topladı.

        2

        Sosyal medyada da çok konuşulan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık altı saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı.

        3

        YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Yayınlanan bölümde, ilişkilerinde sıkıntılı günleri geride bırakan 'Kıvılcım' ve 'Ömer' kısa bir tatile çıkarak aşk tazeledi. 'Ömer' ve 'Kıvılcım', kaldıkları otelde beklemedikleri tatsız bir olay yaşasalar da bu durum aşıkların mutluluğunu bozmadı. 'Fatih’in, 'Aylin’le görüştüğünü öğrenen 'Abdullah, oğluna bu ilişkiye devam edemeyeceğini söyleyerek uyardı. 'Abdullah’ın gerginliğinin eve yansıması 'Doğa’yı şüphelendirdi.

        4

        'Fatih’in 'Aylin’le olan ilişkisini 'Abdullah’ın öğrendiğinden emin olan 'Doğa, 'Alev’den yardım istedi. 'Doğa' ve 'Fatih’in arasındaki uçurumun büyüdüğü bölümde 'Fatih', kendisini sorumlu tuttuğu için yeniden 'Aylin’e ulaşmaya çalıştı. 'Aylin’e yardım ederek bu ilişkiyi noktalamak isteyen 'Fatih' galeriye gitti.

        5

        'Fatih' ve 'Aylin’in tartışmalı geçen konuşmasını gören kişi ise 'Nilay' oldu. Öte yandan 'Alev' ise kartları açık oynayarak 'Aylin’e bir teklifte bulundu. 'Alev’in, 'Doğa’nın bebeklerini alabilmesi için yaptığı teklifi 'Aylin' kabul etti.

        'Abdullah’tan 'Fatih’e büyük uyarı;

        * İzlemek için tıklayınız

        6

        'Umut’un ailesi Ankara’dan 'Ünallar’la tanışmaya geldi. Gergin geçen tanışma akşamından sonra 'Nursema' ve 'Umut’un heyecanla beklenen nikah günü ekrana geldi. 'Nursema' ve 'Umut’un duygusal anlarına sahne olan nikahın ardından aileler yemekte bir araya geldi.

        'Nursema' ve 'Umut’un en mutlu günü;

        * İzlemek için tıklayınız

        Bölümün nefes kesen final sahnesinde kolyesi düşen 'Alev’e, 'Abdullah' yardım etti. 'Abdullah' ve 'Alev’in yakınlığına şahit olan 'Pembe’nin tepkisi bölüm finaline damga vurdu.

        'Abdullah’ın yardımı başını yaktı;

        * İzlemek için tıklayınız

        7

        SEZON FİNAL BÖLÜMÜNÜN İLK TANITIMI YAYINLANDI

        Sezonun fenomen dizisi olan 'Kızılcık Şerbeti', 9 Haziran Cuma günü çok konuşulacak sezon final bölümüyle ekrana geliyor. Diziden merakla beklenen ilk tanıtım izleyiciyle buluştu.

        Tanıtımda; 'Alev’le 'Abdullah’ı bir arada gören 'Pembe', 'Alev’i sert bir dille uyarırken 'Abdullah’la da karşı karşıya geliyor. 'Kıvılcım' ve 'Ömer’in evlerini tuttuğu tanıtımda yeni evli olan 'Nursema' ise haciz şoku yaşıyor. 'Fatih’le buluşan 'Aylin' ise çekilen fotoğrafları 'Alev’e yolluyor. Gözyaşları içinde yemek yapan 'Doğa’nın intikam planını uygulamaya başlaması dikkat çekiyor.

        8

        Senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti', sezon finaliyle cuma günü saat 20.00'de SHOW TV'de.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ