Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kolarov zora girdi, yeni sol bek geliyor! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'in başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe'de transfer için hummalı bir çalışma var.

        2

        Zanka'yı kadrosuna katan Kanarya, bir başka Danimarkalı oyuncuyu daha transfer etmek üzere...

        3

        Kolarov transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe, Lazio'dan Riza Durmisi ile her konuda anlaştı.

        4

        Oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen sarı-lacivertlilerin transferi birkaç gün içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

        5

        25 yaşındaki Durmisi, geçen sezon Lazio'da 19 resmi maçta görev aldı. Durmisi, Danimarka Milli Takımı'nın formasını ise 23 kez terletti.

        6

        KOLAROV ARTIK ÇOK ZOR

        Fenerbahçe'nin transfer gündeminin ilk maddesi olan Aleksandar Kolarov konusunda ise ibreler eksiye döndü.

        10

        İtalyan medyasında çıkan haberlere göre Roma yönetiminin Kolarov hakkındaki sorulara "Satmayı düşünmüyoruz" yanıtı verdikleri kaydedildi.

        11

        DÖRT KOLDAN GOLCÜ HAREKATI

        Türkiye'nin haberine göre; hücum hattı, Rodrigues, Kruse, Deniz Türüç ve Vedat Muriç gibi isimlerle güçlendirilmiş olsa da Yanal, şampiyonluk yarışında elinin güçlü olması için bir golcü daha alınmasında ısrarlı.

        12

        Tecrübeli teknik adam, Muriç'in performansından memnun olsa da elinde alternatif olmasını istiyor. Muriç'i yedek bırakacak kalibrede bir golcü olarak Premier Lig'den Belçikalı Michy Batshuayi ve İngiliz Daniel Sturridge isimleri ön plana çıkarken, kariyerini el-Nasr'da sürdüren Ahmed Musa için de girişimler var.

        13

        Batshuayi'yi kiralamak için Chelsea'yle görüşen Damien Comolli, bonservisi elinde olan Sturridge'nin menajeriyle de temasta. Ahmed Musa için ise görüşmeleri Selahattin Baki yürütüyor.

        14

        Fenerbahçe'nin takviye yapmayı planladığı bir diğer mevkii olan orta saha için ise acele edilmiyor. Emre Belözoğlu'nun transferinin ardından geri dönen Ozan Tufan'ın yüksek performansını teknik direktör Ersun Yanal'ı rahatlatmış durumda.

        15

        Yanal, yönetime verdiği raporda, orta sahanın öncelikli olmadığını belirtti. Buna rağmen çalışmalar tam gaz devam ediyor.

        16

        Bernard Mensah için Kayserispor'la pazarlıkları sürdüren sarı-lacivertliler, Mahmut Tekdemir için de Başakşehir'e yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Erol Bedir'le bizzat görüşen Ali Koç'un Mensah için Kayseri'nin Atletico Madrid'e ödemeyi taahhüt ettiği 3,6 milyon euro'yu karşılama garantisi verdiği öğrenildi.

        17

        Fenerbahçe'nin Mensah'a da 1,5 milyon euro'dan üç yıllık sözleşme önerdiği belirtildi. Kayseri'nin Taylan Antalyalı takviyesi bu transferin önünü açmış görünürken, sarı-lacivertlilerin Olimpiakos maçı sonrası Mahmut için Başakşehir'e son bir teklif sunacağı öne sürüldü.

        18

        KHEDIRA İÇİN SON KARAR

        Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin, Sami Khedira için yeni bir karar aldı.

        19

        Sky Italia'da yer alan habere göre; Maurizio Sarri, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ismi anılan Sami Khedira'nın takımda kalmasına karar verdi.

        20

        Sami Khedira, Premier Lig'de transferin son gününde Arsenal ve Wolverhampton'ın ilgisine karşın Juventus'ta kaldı.

        21

        GUSTAVO'DA UMUT IŞIĞI

        Fenerbahçe'nin orta saha transferindeki bir numaralı hedefi Luiz Gustavo, Reims'e 2-0 mağlup oldukları maçın ardından geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

        22

        Adının Fenerbahçe ile anılmasına cevap veren Brezilyalı oyuncu, "Kariyerim boyunca her transfer döneminde adım başka takımlarla geçti. Bu beni endişelendiren bir şey değil çünkü ben her zaman bunu sevdim. Benim için en önemli şey burada olmak. Marsilya'dayım ve Marsilya taraftarı için uğraşıyorum, her şeyi bu kulüp için yapmaya çalışıyorum. Gerisi bana bağlı değil, birçok şey olabilir" dedi.

        23

        Marsilya'da mutlu olduğunu ancak transferde her şey olabileceğini kaydeden tecrübeli isim, "Söylediğim gibi ben burada mutluyum. Buradayım ve bu hikayenin devam etmesi için yardım etmeye hazırım ancak futbolda her şey olabilir. Şu anda odaklandığım konu kulübe yardım etmek ve iyi şeyler yapmak" diye konuştu.

        24

        Fenerbahçe'den ilk temasta 9 milyon euro isteyen Marsilya'nın 7 milyon euroya düştüğü kaydedilirken, görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ