Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Konya ve Karaman'da bugün okullar tatil mi? 11 Şubat Cuma Konya ve Karaman'da kar tatilli var mı? Konya ve Karaman son dakika kar tatili açıklaması
        1

        Bilindiği gibi 10 Şubat Perşembe günü yoğun kar yağışı nedeniyle ülke genelinde pek çok ilde eğitime ara verilmişti. Konya ve Karaman da 10 Şubat perşembe günü eğitime ara verilen iller arasında. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre Konya'da hava sıcaklıkları bu gece yarısı sabaha karşı -6'yı görecek. Karaman'da ise hava sıcaklıklarının gece yarısından itibaren -8'e kadar gerilemesi bekleniyor. 11 Şubat Cuma günü Konya ve Karaman'da okullar tatil mi sorusu gündemde. İşte Konya ve Karaman kar tatili ile ilgili merak edilenler...

        2

        11 ŞUBAT KARAMAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Karaman'da don ve buzlanma nedeniyle merkez ve merkeze bağlı okullarda yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, don ve buzlanmanın kent genelinde etkili olduğu belirtildi. Bu nedenle merkez ve merkeze bağlı okullarda 11 Şubat Cuma eğitime ara verildiği belirtildi.

        Açıklamada, Halk Eğitim Merkezi ile rehabilitasyon merkezlerinin de tatil edildiği, engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılacağı ifade edildi.

        3

        11 ŞUBAT KONYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

        KONYA'da yoğun kar ve buzlanma nedeniyle 12 ilçede yarın yüz yüze eğitime ara verildi. Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da idari izinli sayılacak.

        Kentte kar yağışı ve soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Buzlanma nedeniyle Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Derbent, Doğanhisar, Ereğli, Ereğli, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Sarayönü, Taşkent, ve Yunak'ta yüz yüze eğitime yarın ara verildi. Öğrenciler, uzaktan eğitim görecek. Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da idari izinli sayılacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ