Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Koronavirüs'e (corona virüsü) yakalanan Tom Hanks'ten haber var - Magazin haberleri
        1

        ABD'li ünlü sinema yıldızı Tom Hanks ve eşi Rita Wilson'da koronavirüs tespit edilmişti.

        2

        Hanks, Elvis Presley’in hayatıyla ilgili bir film çekmek üzere gittiği Avustralya’da eşi Rita Wilson ile yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

        Paylaşımında karantina altına alınacakları bilgisini veren Hanks, gelişmeler konusunda dünyayı haberdar edeceklerini söylemişti.

        3

        "KENDİMİZE VE BİRBİRİMİZE İYİ BAKALIM"

        Yaptırdıkları testin pozitif çıkmasından günler sonra Hanks, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

        Bir öğününü yayınlayan Tom Hanks, yaptığı paylaşımda "Yardımcılara teşekkürler. Kendimize ve birbirimize iyi bakalım" ifadelerini kullandı.

        4

        Geçtiğimiz günlerde eşi Rita Wilson ile yer aldığı kareyi sosyal medya hesabından yayınlayan Tom Hanks, paylaşımına şu notu düşmüştü:

        5

        "BUNU BAŞARABİLİRİZ"

        Merhaba millet. Burada bize iyi bakan herkese teşekkür etmek istiyorum. Covid-19'umuz var ve izole haldeyiz. O yüzden başkalarına yaymıyoruz.

        Uzmanların tavsiyelerini takip ederek, kendimize ve birbirimize dikkat ederek bunu başarabiliriz. Yapabileceğimiz şeyler var, değil mi? Unutmayın, her şeye rağmen beyzbolda ağlamak yoktur!

        6

        VİRÜS NASIL BULAŞTI?

        ABD ve İngiliz basınına yansıyan haberlere göre ünlü çift, büyük olasılıkla virüsü Avustralya'da kaldıkları lüks dairede kaptı.

        Geceliği bin 100 dolar olan bu lüks komplekste kendilerinden önce kalan Çinli bir turiste 28 Ocak'ta yapılan Covid- 19 testinin sonucu da pozitif çıkmıştı.

        7

        Salgının başlangıç noktası olan Wuhan'dan gelen bu Çinli turist Avustralya'daki ilk corona virüs vakalarından biri olarak kayıtlara geçmişti.

        Tom Hanks'in Tip 2 diyabet hastası olduğu biliniyor. Aktör bir süre önce bu konuda bir açıklama yapmış ve “Ben yeni Amerikan neslinin aptalca, sağlıksız ve hatalı beslenmesi sonucu Tip 2 diyabet hastası oldum” diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ