Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim KPSS son dakika haberi: KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları açıklandı! Atama sonuçları sorgulayın

        ÖSYM'den son dakika KPSS açıklaması geldi. Daha önce yapılan Sağlık Bakanlığı tercihleri için sonuçlar az önce belli oldu. ÖSYM "KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları"nı duyurdu. Adaylar sonuçları sorgulayıp öğrenebilecek.

        KPSS SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI

        KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

        KPSS TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
        REKLAM

        ÖSYM tarafından tercihine yerleştirilenlere, Sağlık Bakanlığı tarafından göreve başlama işlemleri için herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

        SAĞLIK BAKANLIĞI YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

        Yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından ilan edildikten sonra, adayların göreve başlamak üzere başvuruda bulunacakları tarihler, istenen belgeler ve diğer bilgiler http://www.yhgm.saglik.gov.tr internet sayfasında duyurulacaktır.

        Pozisyonlara yerleşenler, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecektir.

        Sağlık Bakanlığı Taşra (SB-Taşra) teşkilatı sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarına yerleşen adayların ücretleri merkezi yönetim bütçesinden ödenecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ