Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kütahya'da ters yönde giden araç kazaya neden oldu: 6 yaralı

        Kütahya'da ters yöne giren hafif ticari araçtrafik kazasına neden oldu. Kaza, saat gece yarısı Akkent Mahallesi Turgutlar yolu üzerinde meydana geldi.

        Sürücüsü henüz tespit edilemeyen hafif ticari araç, TOKİ'den merkez istikametine bölünmüş yolda ters yönden girerek karşıdan gelen Gökhan Aykut idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. DHA'nın haberine göre; kazada otomobil sürücüsü Gökhan Aykut ile hafif ticari araçtaki Kahraman Yılmaz (43), İbrahim Bal, Erhan Dönmez (28), Kenan Oylan (29) ve Eren Akçadağ olmak üzere 6 kişi yaralandı.

        İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar hız sınırı uygulaması nedeniyle yavaş gelen ambulansları dakikalarca bekledi. Yaralı 6 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Acil Servisi'ne götürüldü.

        REKLAM

        İtfaiye ekiplerinin çalışmasında, araçlar birbirlerinden güçlükle ayırıldı. Hafif ticari araç içerisinde ise çok sayıda içki şişesi ve polis aramasında da ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi.

        Olay yerindeki incelemenin ardından polis; hacizli, yakalaması bulunan, sigortasız ve muayenesiz olan hafif ticari aracı emniyet otoparkına çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ