Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kütahya TOKİ kura çekimi sonuçları duyuruluyor: 5 Şubat 2023 TOKİ Kütahya kura çekilişi sonuçları nihai isim listesi sorgulama ekranı tıkla öğren
        1

        TOKİ sosyal konutları Kütahya'nın Merkez, Gedik, Tavşanlı, Simav ilçelerinde inşa edilecek. TOKİ Kütahya kura çekimi saat 10.00'da Hazar Dinari Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenecek. İşte 5 Şubat 2023 2+1 ve 3+1 konutların TOKİ Küthya kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı...

        2

        KÜTAHYA TOKİ KURA CANLI YAYIN İZLE

        TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

        KÜTAHYA TOKİ KURA CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        TOKİ KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA

        TOKİ kura çekimi sonuçları resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. TOKİ kura çeklişinde isminizin çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

        TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        KONUT ALMA HAKKI VE KONUT BELİRLEME KURASI:

        1. Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası, noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecektir. Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacaktır

        2. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ilebelirlenecektir.

        3. Kura sırasında belirlenecektir.

        5

        4. Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır. Başvuru şartlarını sağlayan hak sahipleri kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından gerçekleştireceklerdir.

        5. Diğer başvuru sahipleri, İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecektir.

        6. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konutdeğişikliği) yapabileceklerdir.

        6

        İşte, 5 Şubat TOKİ Kütahya kura sonuçlarında çıkan bazı isimler...