Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Rüzgar Erkoçlar setlere geri dönmek istiyor

        Cinsiyet değiştirme operasyonu sonrasında televizyon ekranlarından uzak kalan Rüzgar Erkoçlar, artık setlere geri dönmek istediğini açıkladı.

        Rüzgar Erkoçlar, basında yer alan haberlerden dolayı zor günler geçirdiğini söylerken “Dayak yediğim yazıldı. Çalıştığım fırına gelip iki hafta boyunca kapımda beklendi. İşimden ayrılmak zorunda kaldım. Olmadık kişilerle sevgili olduğum yazıldı.” cümlelerini kullandı ve üzüntüsünü dile getirdi.

        Erkoçlar, tasarladığı çorap ve tişörtlerin satışları ile ilgilenirken “Sinema ve dizi oyunculuğu için teklifler geliyor. Fakat, tam istediğim gibi bir hikaye olmadı. İçime sinen bir rol olursa ekranlara dönmek istiyorum.” dedi.

        Rüzgar Erkoçlar özel hayatı ile ilgili film projelerine sıcak bakmadığını “Kendi hayatım üzerinden oyunculuk yapmak ya da para kazanmak gibi bir düşüncem olmadı. Tekliflerin hiç birini kabul etmedim.” cümleleri ile açıkladı.

        Erkoçlar, sosyal medyadaki dans görüntülerinin ardından klip teklifi aldığını söyleyerek “Kadın hayranlarımın epey ilgisiyle karşılaştım.” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ