Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Caner ve Şükran peşrev aşamasında

        HT MASA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Fenerbahçeli Caner Erkin, Antalya’da Dilek Sunar ile yakalanmasının ardından şimdi de Şükran Ovalı’yla anılıyor. Bu iddialara ilişkin ne diyorsunuz?

        O.B.: Bu iddialardan daha çok duyarız. Evlilik bitiren herkes özgürlüğe kavuşmanın mutluluğu ile bol bol flört olayına giriyor. Bu yüzden bu birlikte anılmalar bana garip gelmiyor.

        E.Ö.: Daha önce de yazmıştım yine aynı şeyi söyleyeceğim. Caner aşkı hak ediyor. Şükran Ovalı ile de gayet güzel yakışırlar gibi geldi bana.

        R.B.: Caner Erkin şöhretli, kendince yakışıklı, bol paralı ve de bekâr bir insan. Aşk yaşamayacaksa Asena’dan niye boşandı? Caner ile ilgili daha çoook aşk meşk haberleri duyarız.

        K.K.: Caner bir süredir sahalarda sergileyemediği kıvraklığı saha dışında sergiliyor. Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında, milli takımın da Euro 2016’da ona ihtiyacı var. Gözüne kestirdiği güzelleri telefonla markaja alacağına ligdeki ve Fransa’daki rakiplerini markaja alsa iyi eder!

        B.İ.: Caner’in boşanma sonrası bu kadar hızlı çıkacağını Asena bile tahmin etmemiştir sanırım. Şükran Ovalı meselesi henüz flu. İlişkide ‘peşrev aşaması’ diyorum ben buna. İlişki yaşayacaklarından emin olunca el ele ortaya çıkacaklardır.

        'AYNI PROJEDE ROL ALMAK İKİSİ İÇİN DE İYİ FİKİR DEĞİL'

        Yeni dizisinde kiminle kamera karşısına geçeceği merak konusu olan Halit Ergenç’ten ilginç bir açıklama geldi. Ergenç, rol arkadaşı olarak Cansu Dere ve Nurgül Yeşilçay’ın isimleri geçmesine karşın gönlünde eşi Bergüzar Korel’in yattığını söyledi.

        E.Ö.: Halit Ergenç tabii ki eşi Bergüzar Korel’i isteyecektir ama bence bu ikili yeni bir projede olmayabilir. Akıllara ‘Binbir Gece’ gelebilir. Bu algı projenin önüne geçebilir.

        K.K.: Halit Ergenç gazetecilerin sorularından kaçmak için bu cevabı vermiş gibi geldi bana. Bir dizide yeniden eşiyle kamera karşısına geçmek istemesini anlarım ama sadece ‘istemesini!’ Bunu ‘gerçekleştirmeleri’ ise ikisi için de iyi bir fikir değil.

        O.B.: Birbirlerinin kariyerine bulaşmamalılar. İlişki için de sıkıcı bir durum değil mi bu? Evde beraber, işte beraber mantıklı gelmiyor bana.

        R.B.: Adamın eşi bu ülkenin en yetenekli, en gözde oyuncularından birisi. Tabii ki oynayabilirler aynı dizide, niye oynamasınlar? Bunda ne acayiplik olabilir ki? Halit Bey ve Bergüzer Korel’in aynı dizide kamera karşısına geçmesi bence sanat dünyasında milat olur ve de çok başarılı olur.

        B.İ.: Halit Ergenç yeni dizisi en çok beklenen isimlerden biri. Popülerliğin zirvesinde. Magazin basınıyla örnek bir ilişki kurdu. Müsait olduğu her yerde kırmayarak sorulara cevap veriyor. Muhabirlerin de ona büyük saygısı var ve onu kollamaya çalıştıklarını görüyorum. Halit Ergenç kimle oynasa dizisi tutar. Bergüzar Korel ile oynarsa daha çok tutar.

        'DAHİ BİR MÜZİK ADAMINI KAYBETTİK'

        İki yıldır akciğer kanseriyle mücadele eden Attila Özdemiroğlu, 73 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ustanın ardından neler söyleyeceksiniz?

        O.B.: Dâhi bir müzik adamını kaybettik. Yerine gelebilecek biri bile yok. Ölmemesi gerekenleri kaybediyoruz ya, buna çok canım sıkılıyor.

        B.İ.: Onno Tunç, Kayahan ve Aysel Gürel’in adından Attila Özdemiroğlu’nun da gidişiyle pop müziğin altın çağına damga vuran yaratıcı nesil yok oluyor. Bir saygı albümü veya bir saygı konseri yapılmasını istediğini öğrendim. Ama işte müzik dünyası o kadar kısırdöngü içinde ki bu işleri organize edecek insanlar da kalmadı. Birisi “Haydi” dese 100 şarkıcı destek verirdi.

        ‘POPÇULARINKİ TAM BİR KAYIKÇI KAVGASI’

        Demet Akalın, Hande Yener ve Hadise’nin rekabeti yaz mevsiminde beach’lere taşınacak. Hatırlayacağınız üzere geçen sene Hande Yener, sahibi olduğu beach’te Demet Akalın şarkısı çalmamıştı. Bu sene de buna benzer olaylar yaşanır mı? Beach rekabetinde kim ön plana çıkar?

        E.Ö.: Yazın Bodrum savaşları yaşanacak, kaçınılmaz ama bir şarkıcı bir mekân açıyorsa rakibinin şarkısını çalmamak gibi bir lüksü olmamalı. Gelen müşteriye saygısızlık. Belki o mekânın sahibinin sevmediği kişiyi seviyor ve onu dinlemek istiyor. O anlamda bana çok saçma geliyor bu durumlar. Biz de o zaman sevmediğimiz kişinin haberini yapmayalım. Bu durum hiç etik değil.

        O.B.: Kesinlikle yaşanır, ne zaman olaysız bir yaz geçmiş ki? Hande geçen yaz Bodrum’u öyle bir eğlendirdi ki bu sene millet onu ilk tercih olarak görecektir. Çünkü Hande eğlendirmeyi iyi biliyor, olay DJ kabinine girip playback yapmakla bitmiyor.

        K.K.: Koca koca şarkıcıların ilkokul çocukları gibi kıskançlıklar yapıp mekânlarında birbirlerinin şarkılarını çaldırmamaları çok komik. Kendi şarkılarına güvenmediği için rakibinin şarkısını çaldırmıyordur bence! Hiç gocunmadan rakibinin şarkısını kendi kulübünde çaldıran, hatta o şarkıda dans edip eğlenen kazanır.

        R.B.: Ne Demet’in ne Hande’nin ne de Hadise’nin beach işletmeye ihtiyacı var. Eğlenceli zaman geçirmek için laf olsun torba dolsun diye yaptıkları bir iş. Birbirlerinin şarkılarını çalsalar ne olur, çalmasalar ne olur? Sanki turizm patlamış, ülke turistten geçilmiyor da bu popçu hanımlarımız rekabete girişmiş müşteri kapma yarışına girmişler.

        B.İ.: Beach bahane, rekabet, reklam şahane bence. Ben sanatçılarımızın o mekânlara ortaklıklarını gösteren resmi belgeyi görmeden inanmam. İşletmeciler, mekânı yaz için popüler hale getirmek için rekabet halindeki ünlüleri kullanıyorlar ve yarıştırıyorlar gibi geliyor. Kayıkçı kavgası bunlar. Sanatçılar da hayranlarını konsolide edip şöhretlerini perçinliyor.

        'SİNEM ARTIK BİRAZ DA İŞİYLE ÖN PLANA ÇIKMALI'

        Sinem Öztürk’ün nikâh masasına oturmaya hazırlandığı reklamcı sevgilisi Mustafa Uslu’nun, eski eşi Öznur Dursun ile boşanma protokolü yaptığı ancak dava görülmediği için henüz boşanmadığı ortaya çıktı. Böylece düğün eylüle ertelendi...

        E.Ö.: Sinem Öztürk’ün karmaşık aşk haberlerinden ne projesine, ne de yaptığı başka bir işe geçem-i yorum. Bence acilen bu haberlere dur demeli. Biraz işiyle ön plana çıkmalı. İşiyle ortada yok, hep tuhaf karmaşık ilişkileri gündemde.

        R.B.: Buradan bir mevzu çıkmaz. Sinem Öztürk zaten sevgilisinin eski eşinden boşandığını ya da boşanacağını biliyordu. Sadece mahkeme biraz uzamış gibi görünüyor. İlişkilerine zarar vereceğini düşünmüyorum. O yüzden nikâh tarihlerini ertelediler. Bu konuda bir gönül ayrılığı yok. Sadece hukuksal bir zemin olmadığı için evlenemediler. Mustafa Bey boşanma konusunda biraz geç kalmış o kadar.

        B.İ.: Bu ilişkiyi de, evlilik kararlarını da HT Magazin yazmıştı. Evlenemeyeceklerini yazmak da bize kısmet oldu. HT Magazin okuyanlar magazin gündeminden bir şey kaçırmıyor diye kendi reklamımızı yapabilir miyiz :)

        'SON DÖNEMİN EN HOŞ MAGAZİN ESPRİSİ'

        Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in basın mensuplarına el ele fotoğraf vermesi olay oldu...

        O.B.: El ele tutuşarak Onur Yürüyüşü’ne katılsınlar bari de bir işe yarasın bu olay. O zaman hem hareket gelir, hem de gay’lere bir katkıda bulunmuş olurlar.

        R.B.: Keşke herkes Cem Yılmaz ve Ozan Güven gibi hayattan keyif alabilse, espri yapsa, magazinci arkadaşlara malzeme verse.

        K.K.: Edi ile Büdü, Oris ile Vonti’den sonra birbirine en yakışan ikili Cem ile Ozan. Şaka bir yana, el ele fotoğrafları son zamanlardaki en hoş magazin esprisiydi bence. Keşke diğer sanatçılar da böyle ince espriler yapabilse.

        B.İ.: Son zamanlarda gördüğüm en eğlenceli ve yaratıcı hareketti. Burada bir mesaj filan yok. İki kafadar eğleniyor, hayatın ve magazinin keyfini çıkarıyor

        'ÇİFTLERİN BİRLİKTE REKLAMDA OYNAMASI SORUN YARATIYOR'

        Kerem Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kamera karşısına geçtikleri reklam filminin tanıtım toplantısında Çağatay Ulusoy’a “Tek rakibim kendim” diyerek üstü kapalı bir mesaj yolladı. Bildiğiniz gibi ikisi de jean markalarının reklam yüzü. BU rekabete ilişkin ne söylersiniz?

        E.Ö.: İki reklam da çok güzel. Çünkü ortada yakışıklı erkekler, güzel kızlar var. Tam hedef kitleye uygun. Ama tabii Kerem’in bir adım önüne geçmesi için “Tek rakibim kendim” demesi de gayet manidar.

        O.B.: Piyasa öyle söylüyor olabilir ama bence Kerem ve Çağatay rakip sayılmaz. Elma ve armut kafası yani. Bir alakaları yok. Serenay konusunda yolları kesişiyor ama o sayılmaz sanırım.

        R.B.: Ne rekabeti, ne aşkı? Sadece para para para... Gerisi boş. Reklam filminin rekabeti olmaz. Bol sıfırlı çeki cebine koydun mu? Sen ondan haber ver.

        K.K.: Rekabet güzeldir... Kerem, Çağatay, Serenay da güzel insanlar; onlara rekabet yakışır. Yalnız eskiler gibi rekabetle kıskançlığı birbirine karıştırmazlar umarım. Rekabeti birbirlerini ‘kötüleyip’ aşağıya çekmek için değil, kendilerini daha iyiye götüren bir basamak olarak kullanırlar inşallah.

        B.İ.: Gerçek hayatta ilişki yaşayan çiftlerin milyonluk reklam anlaşmaları gereği iki âşığı oynamasını pek sempatik bulmuyorum. Film veya dizilerde sorun yok bence ama reklam filminde inandırıcılık problemi oluyor. Mesajı iletmede sorun çıkıyor.

        MASA’NIN ALTINDAKİLER

        E.Ö.: Sinem Öztürk.

        R.B.: Bodrum’da beach yarışına giren Hande Yener, Hadise ve Demet Akalın. Yeni sevgilisiyle cesurca kamera karşısına çıkamayan Caner Erkin.

        B.İ.: Normalde basından kaçmalarına rağmen çıktıkları AVM turunda yeni reklam filmlerindeki markanın kıyafetleriyle AVM’nin fotoğrafçısına yakalanan (!) Serenay-Kerem çifti.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        B.İ.: Sokakta sorulan her soruyu adeta peygamber sabrıyla karşılayarak cevap vermeye çalışan magazin dostu Halit Ergenç.

        O.B: Öykü Karayel ve Cem Belevi.

        R.B.: ‘Saklı’ filmindeki başarılı performansı nedeniyle İlhan Şeşen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ