Yüksel, yarım asrı devirdi!
Ünlü popçu Levent Yüksel 50'inci yaş gününü kutladı
Giriş: 22.10.2014 - 10:41 Güncelleme:
HT MAGAZİN
Pop müziğin ünlü ismi Levent Yüksel, 50 yaşına bastı. Sevilen sanatçının doğum gününün, kendisini Demir Demirkan için terk eden eski eşi Sertab Erener’in Demirkan’dan ayrıldığı güne denk gelmesi ilginç bir tesadüf oldu. Yüksel, Demirkan’ın Erener’i terk etmesi konusunda sessiz kaldı.
Sertap söyledi, Demir dinledi!
18 yıllık beraberlikleri sürpriz bir şekilde sona eren Sertab Erener ile Demir Demirkan'ın yolu önceki gün Beyoğlu'nda kesişti.
Eski sevgililer ayrılıktan aylar sonra şarkıcı Can Bonomo'nun 'Bulunmam Gerek' adlı yeni albümünün lansmanının yapıldığı Taksim'deki Jolly Joker adlı mekânda karşılaştı.
Bonomo'ya destek olmak için mekâna giden Erener, asıl sürprizi sahneye çıkıp 'Kara Sevda' şarkısını seslendirerek yaptı.
Bu sırada Demirkan da oturduğu yerden eski sevgilisini hüzünlü gözlerle seyredip alkışladı. Erener mekânın alt katında, Demirkan ise üst katında oturmayı tercih etti.
Eski sevgililer yan yana gelmedi.
Demir Demirkan'ın, "18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım" açıklamasını tüm Türkiye'yle birlikte öğrenen Sertab Erener şoke oldu.
Demir Demirkan'ın yaptığı, "18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım" açıklaması sonrası gözler Sertab Erener'e çevrilmişti.
Demirkan'ın, Erener'e ayrılmak istediğini söylediği - ortaya çıktı.
Sevgilisinin sözleriyle sarsılan ünlü şarkıcı, bir süre ayrı kalmalarının ilişkilerini kurtarabileceği ümidiyle görümcesi Nil Karaibrahimgil'le - Londra'ya gitti.
İstanbul dönüşü ise Demirkan'ın açıklamasıyla şoke oldu.
18 yıllık ilişkisini basın açıklamasıyla bitiren Demir Demirkan'ın bir - düğüne yeni sevgilisiyle katıldığı ve arkadaşlarına "Âşık oldum" dediği öğrenildi.
Ünlü rock'çı, bar çıkışı aynı kadınla görüntülenmiş ancak ikilinin arkadaş olduğu sanılmıştı.
Aşkları örnek gösterilen, uzun yıllardır müzik kariyeryerini de birlikte yürüten Sertab Erener ile Demir Demirkan çifti yollarını ayırdı.
Ayrılığa dair ilk açıklama Demir Demirkan'dan geldi.
Bir basın açıklaması yapan Demirkan, ilişkilerinin bittiğini böyle duyurdu "Eylül 2014'de Sertab ile olan 18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım.
Bizi seven herkesin bunu anlayışla karşılayacağını biliyorum.
Ayrıca bu süreçte de özel hayatlarımıza saygı duyulacağını ümid ediyorum"
Yazı Boyutu
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ