Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Diriliş Ertuğrul son bölüm ve 35.bölüm fragmanı izle

        Diriliş Ertuğrul son bölümü olan 35.bölüm fragmanı izlemek, 34.bölüm gelişmeleri hakkında bilgi edinmek için işte detaylar..

        Osmanlı’nın kuruluş öncesi dönemini anlatan Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bu hafta yayınlanan bölümde Moğollar ile tek başına mücadele eden Ertuğrul, Abdurrahman’ı Moğolların içine yerleştirmeye çalışır. İşte Diriliş Ertuğrul 34. son bölüm ve daha fazlası..

        Kayı ve Dodurga boyları’ndaki beyler tıpkı politik istekleriyle hareket eden Korkut ve Tuğtekin gibi, Noyan tehlikesinin farkında değillerdir. Ertuğrul ise sakat kalan koluyla, bütün olumsuzluklara rağmen hiçbir tereddüt göstermeden, Moğollarla olan mücadelesine tek başına devam etme kararı alır. Bu uğurda yanı başında bulunan Alpları Doğan, Turgut ve Deli Demir de olacaktır.

        Ertuğrul, Noyan’ın Türkler’den savaşçı devşirdiğini bildiği için Moğol Birliği’nin içine Abdurrahman’ı sokmayı planlar. Ne var ki Abdurrahman, hain olduğu gerekçesiyle idam cezası almıştır. Babası Süleyman Şah’ın emaneti olan Abdurrahman’ın idam edilmesine ne Gündoğdu ne Hayme, ne de Ertuğrul razı gelmektedir. Ancak Gündoğdu ve Hayme’nin elinden hiçbir şey gelmemektedir. Bunu gören ve bütün vazifelerinden el çektirildiği için daha rahat hareket eden Ertuğrul, Abdurrahman’ı kaçırmayı başarır.

        Abdurrahman’ın kaçırılma olayına Ertuğrul’un dahil olduğunu bilen Hayme, obada daha büyük huzursuzluklar çıkmaması için oğlu Ertuğrul’u obadan sürgün eder. Artık Ertuğrul eli kılıç tutamayan, alplık görevinden uzaklaştırılmış, sürgün bir adamdır. uzaklaştırılmış, sürgün bir adamdır.

        35.BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ