Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kiralık Aşk 35.bölüm son fragmanı Youtube üzerinden yayınlandı

        Cuma günleri takipçileriyle buluşan ve yayınlandığı bölümün ardından, Youtube ve kendi sitesi üzerinden sonraki bölüm fragmanı yayınlanan Kiralık Aşk, gelecek hafta ekranlarda olacak 35.bölüm fragmanı ile Youtube üzerinde takipçisiyle buluştu. Kiralık Aşk 35.bölüm fragmanını haberimizden izleyebilir, sonraki bölümün kısa bir özetini okuyabilirsiniz.

        Defne, Ömer'i asansörde görünce şaşırır ve tesadüf mü bu diye sorar. Ömer ise, "Bilhassa yaptım bütün gün görmeyince" diyerek durumu izah eder. Defne, " Evet, üç kere mola alanına çıktım, yoktun" der. Ömer'in bunun üzerine sorduğu, "Beni görmek için mi çıktın?" sorusu ise Defne'yi derinden etkiler.

        Defne, "Çok özledim seni, o zaman özledin öyle mi? Aman özledim falan dersin incilerin dökülür" der. Ömer cevap olarak " Yok öyle demiyorum böyle daha güzelsin" sözlerini sarfeder.

        Kiralık Aşk'ın bir önceki bölümünde ise şunlar yaşanmıştı; Sinan'ın cevap beklediği Ömer'in verdiği gelmem cevabı, onu iyice çığrından çıkarır. Neriman ise Ömer'in başında Defne konusunda didişip durur. Defne ile Ömer'in kaynaşmasını isteyen Neriman yine planlar peşindedir.

        Koray, Ömer'in başında konuşup duruken Defne'ye atıfta bulunarak "kuru kız olsaydı dinlerdin tabi beni" diyerek ortaya laf atar.

        Defne, Ömer'in benimle yaşamak nasıl gidiyor sorusuna, "seninle yaşamak çok güzel, dün gece çok tatlıydın, zaten senin canın ne isterse biz onu yaşıyoruz" cevabını verir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ