Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Poyraz Karayel 50. bölüm izle(fragman)

        Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinin 50. bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 49. bölümde Poyraz ve Ayşegül'ün planı sayesinde köşeye sıkışan Adil Topal, Bahri ve adamlarının eline geçiyor. Peki Adil Topal'a ne oldu? Adil'in büyük oğlu Neşet'in planı ne? Poyraz Karayel 50. bölümünde işler düğümleniyor mu? İşte Poyraz Karayel 50. bölüm 2. fragmanı ve bölüm detayları...

        POYRAZ KARAYEL 50. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 50. randevusuna çıkacak olan Poyraz Karayel'de olaylar şöyle gelişecek: Poyraz ve Ayşegül'ün planı sayesinde Bahri ve adamlarının eline düşen Adil Topal yolun sonuna gelmiştir. Bahri'yi sürekli sevdiklerini öldürmekle tehdit eden Adil Topal, artık çaresiz durumdadır. Bahri, Adil'i en korktuğu şekilde öldürmeye karar verir; canlı canlı toprağa gömerek... Ama bu Adil için gerçekten bir son olacak mıdır?

        Ayşegül ve Poyraz nihayet normal bir hayata dönmenin mutluluğu içindedir. Fakat çok romantik başlayan geceleri hastanede biter, üstelik hastanede hiç beklenmedikleri kişilerle karşılaşacaklardır. Neşet ise herkesten gizlediği planında adım adım ilerlemeye devam eder. Planının şimdiki aşamasında hedefindeki isim Sadreddin’dir... Peki planının asıl amacı nedir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ