Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gani Müjde bilinmeyenlerini anlattı

        Ünlü senarist Gani Müjde, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Müjde, televizyon dünyasının bilinmeyenlerini canlı yayında anlattı. İşte Gani Müjde'nin açıklamalarından satır başları;

        "Oyuncularla pazarlığı ben yapmam, bizim şirket onların menajeri ile pazarlığa oturur. Ben bölüm başına 30-35 bin TL'den fazla vermem. En fazla parayı Mehmet Ali Erbil'e vermişimdir.

        Oyuncu ararken Şükrü bana 'Tolgahan'ı al' dedi. 'Bana kalas gibi adam verme' dedim. Baktığın zaman Tolgahan, drama oyuncusu. Çok iyi oynadı. Kendini kaptırdı rolüne.

        Kalas gibi bir adamı alıp oyuncu yapamam. Uğraşamam. Hayat çok kısa. Pis Yedili'yi çekerken bir bölüm oyuncusu geldi. Hiç dikkatimi bile çekmedi. Yıllar sonra 'Abi o bölüm oyuncusu Barış Arduç'tu biliyor musun' dediler. Nereden nereye...

        Lütfü Hoca'ya yıllar önce birini getirmişler. 'Bu çocukta çok ışık var' demişler. Adam kameraya bakmayı bilmiyor, durmayı bilmiyor... Bu adam kim biliyor musunuz? Ayhan Işık! Lütfü Hoca çok uğraşmış ama adam Yeşilçam'ın yıldızı oldu.

        Çok yıldız kazandırmışımdır bu piyasaya.Şafak'ı piyasaya ben kattım. Çok iyi bir insandır aslında. Yanlış çevrelere girdi, olmadığı bir adam gibi davranıyor. Şafak Sezer kendi kontrolünü kaybetti. Sanatçının arkadaşları sanatçı olmalı. Şafak başka bir dünyayı çok sevdi. Fakat başka dünya ona fayda getirmedi. Şafak'ı çok severim. Nikah şahidiyim onun. Şafak Vakti programını teklif ettim. 12 bölüm, o çıkışı oldu. Sonra Baskül Ailesi'nde kapıcı rolünü verdim. Çok güzel altından kalktı.Şafak iyileşir. Yine çok güzel işler yapar.

        Amerika'da bütün oyuncular sıradan bir hayat yaşıyor. Dünyanın tanıdığı bir yıldızı markette görebilirsiniz. Türkiye'de öyle değil. Korumalara, özel şoförler vs. Şöhreti yönetmek bambaşka bir iş. Menajerler imza menajeri Türkiye'de. Strateji kuran menajer yok."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ