Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bana Sevmeyi Anlat 12. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özet izle

        Bana Sevmeyi Anlat 12. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Bana Sevmeyi Anlat 12. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        BANA SEVMEYİ ANLAT 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Leyla, Ayla’nın tehdidi ile şoktadır. Leyla ise bir süre herkesi oyalayabilecek bir çözüm bulur. Leyla’nın bulduğu çözümü ise Canan’ın artık büyük kozu oynamasına sebep olur.

        Haşmet’i Leyla’ya karşı şüphelendirecek bir not gönderir. Salih, Canan’ın gerçekten eski karısı olup olmadığından emin olaya çalışmaktadır.

        Hakverdi ise bilgi toplamak için Haşmet’in peşindedir ve hiç tahmin edemeyeceği gerçeklere ulaşır. Engin Hakverdi’nin bir oyun peşinde olduğunu fark ederek onunla yüzleşir. Haşmet şüphesinin peşinden giderken Alper ve Leyla gerçeğine ulaşabilecek midir?

        BANA SEVMEYİ ANLAT 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hakverdi’nin dönüşü Haşmet’in keyfini kaçırmıştır, Leyla’yı kaybetme korkusuyla yüzleşmektedir. Alper ve Hakverdi planlarını kararlı bir şekilde uygularken Alper, Leyla’dan uzakta durmakta zorlanmaktadır. Engin’in Ezgi için attığı adım ilişkilerini başka bir boyuta taşır.

        Leyla’nın kaçak gelin olarak basında haberinin çıkması Canan’ı çıldırtırken, Haşmet için sürpriz bir kapı aralar. Canan’ı gören Salih için geçmiş yeniden canlanır. Kocasının durumundan habersiz olan Ayla ise sinsi planıyla Leyla ve Alper için tehlike çanlarını çalmaktadır

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ