Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Payitaht Abdülhamid son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        İkinci Abdülhamid'in hayatını ve saltanat dönemini konu edinen Osmanlı tarih dizisi Payitaht Abdülhamid, 4. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Payitaht Abdülhamid son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Sultan Abdülhamid’in zehirlendiği haberiyle etrafında zehirli oyunlar oynayanlar da kendi yüzlerini göstermeye başlıyor.

        Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir. Sara (Elena Vineova), Mahmut Paşa’dan (Hakan Boyav) onu zorlayacak bir istekte bulunur. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdur.

        REKLAM

        Seniha (Selen Öztürk), Mahmut Paşa’dan şok bir teklif alır. Bu teklif Seniha'nın kirli geçmişiyle yüzleşmesine sebep olur. Abdülkadir (Can Sipahi), dayısı Mehmet Paşa’nın (Mehmet Bozdoğan) üzerine yıktığı suçu temizleyemeyecek kadar başı derttedir. Abdülhamid'in zehirlenmesi haberiyle düşmanlara gün mü doğacaktır? Bu durum karşısında kim hangi safta yerini alacaktır?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durdurur. Saatin akrebi haine dönmüştür... Bidar Kadın (Özlem Conker), Şehzade Abdülkadir’e (Can Sipahi) serzenişte bulunur. Dayısı Mehmet Paşa için bir şeyler yapması gerekiyordur.

        Abdülkadir kararlı bir şekilde, Sultan Abdülhamid’in yanına doğru gider. Fakat hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Theodor Herzl (Saygın Soysal) Siyonist Kongreyi toplamıştır. Kürsüye çıkıp Yahudi devletini nasıl kuracağını anlatacaktır. Artık Yahudilerin doğal lideri konumundadır.

        Fakat kürsüye çıkması için halletmesi gereken mühim bir sorun vardır. Sultan Abdülhamid’e, Mehmet Paşa ile ilgili önemli bir bilgi gelir. Bu işin içinde Almanya yer alıyordur. Hünkârın bu mühim mesele ile ilgili tepkisi oldukça ilginç olacaktır... Ömer (Akın Akınözü) ve Yusuf ( İbrahim Kendirci) Saraydan, Hünkârın hususi mührü ile mühürlenmiş bir sandık alır ve limana götürürler.

        REKLAM

        Acaba sandıkta ne vardır? Sultan’ın suikast sırasında arabasının çarpması ile Saraya tedavi için getirilen ve hafızasını kaybetmiş olan Melike / Ahsen (Ezgi Eyüboğlu) geçmişini hatırlamak için çabalar ve yatağında ona geçmişini hatırlatacak bir ize rastlar.

        PAYİTAHT ABDÜLHAMİD OYUNCU KADROSU

        Bülent İnal - Sultan Abdülhamid karakteri ile

        Özlem Conker - Bidar Kadın Efendi karakteri ile

        Saygın Soysal - Theodor Herzl karakteri ile

        Ezgi Eyüboğlu - Melike (Ahsen) karakteri ile

        Akın Akınözü - Ömer karakteri ile

        Hakan Boyav - Mahmud Paşa karakteri ile

        İbrahim Kendirci - Yusuf karakteri ile

        Selen Öztürk - Seniha Sultan karakteri ile

        Can Sipahi - Şehzade Abdülkadir karakteri ile

        Gözde Kaya - Hatice Sultan karakteri ile

        Umut Kurt - Kolağası Celal karakteri ile

        Bahadır Yenişehirlioğlu - Tahsin Paşa karakteri ile

        Berkan Şal - Hiram karakteri ile

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ