Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Evlat Kokusu 3. son bölümde Zeynep, kızına kavuşabilmek için işe koyulur

        Kanal D'de yayınlanan başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım'ın paylaştığı 'Evlat Kokusu', 3. yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde evladını alabilmek için avukatla görüşmeye başlayan Zeynep'in işi çok zordur. İşte Evlat Kokusu 3. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        EVLAT KOKUSU 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANCAK?

        Evlat Kokusu 3. yeni bölümüyle 22 Mart Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek:

        ÇINAR'IN DESTEĞİ ELA'YI HAYATTA TUTUYOR

        Aslan, Zeynep'in Çınar'ın annesi olduğunu öğrenince her şeyi kabullenmek zorunda kalır. Zeyno'nun Çınar ile yaşamaya başlamasının ardından Zeyno'nun varlığından hoşlanmayanlar vardır. Fakat bunun hakkı olduğunu belirten Aslan, kesin tavrını ortaya koyar.

        REKLAM

        Zümrüt ile Aslan'ın tartışmasına tanıklık eden Ela ise şaşkınlığını gizleyemez. Zümrüt ise Çınar'ı kaybetmemek için tüm imkanlarını kullanmaya kararlıdır. Zeyno'ya maddi anlamda çok ciddi bir teklif sunar.

        Zeyno ise evladını geri alabilmek için yasal yolları kullanmak için avukatlarla görüşmeye başlar. Fakat Akbaş ailesine karşı bu konuda şansı çok zordur.

        ZEYNO'NUN SÖZLERİ AKBAŞLARIN MASASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİRİYOR

        Akbaşların masasına oturan Zeyno’nun “Oğlum bu evde ve ben onu almaya geldim” sözleri masada soğuk rüzgarlar estirir ve Zeyno evden ayrılır. Herkes şok olmuştur. Evde çok büyük bir karışıklık yaşanırken, Çınar’ın yatağında olmadığı fark edilir.

        Çınar nerededir ve ortadan kaybolmasına evden kim yardım etmiştir? Çınar, bir bilinmeze doğru yola çıkarken, Ela’nın sağlığı ise hızla kötüye gider. Ela’nın kurtulması için, Çınar’ın bir an önce bulunması ve hastaneye Ela’nın yanına getirilmesi gerekmektedir. Zaman daralırken, Zeyno ise izini kaybettirmiştir.

        İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Zeyno, Hollanda’da bir hapishanede karnındaki oğlu dışında her şeyini kaybetmiş ‘158’ no’lu bir mahkumdur. Doğum zamanı geldiğinde Zeyno hapishane revirine götürülürken aynı anlarda İstanbul’da bir başka kadın daha hastane yolundadır. Türkiye’nin enerji sektöründe önde gelen ailelerinden Akbaş’ların gelini, şirketin yöneticisi Aslan Akbaş’ın eşi Zümrüt Akbaş...

        Akbaş çifti, kızları Ela’nın yakalandığı hastalıkla başa çıkabilmesi için bir donör arayışındadır. Zümrüt Akbaş mutsuz evliliğine rağmen bu sebepten ikinci kez hamile kalmıştır. Ancak hiçbir şey planlandığı gibi gitmez, Zümrüt hastanede bebeğini kaybettiğini öğrenirken, aynı gün Aslan’ın otoriter ablası Hünkar tarafından Zümrüt’ün kucağına çok uzak yollardan gelen bir bebek bırakılır...

        EVLAT KOKUSU GENEL HİKAYE

        Amsterdam’da bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışan Zeyno, hayatında ilk kez âşık olduğu adamdan hamile kalır. Sevdiği adam ve çocuğu ile mutlu bir aile kuracaklarını sanan Zeyno, gerçek hayatın kendisi için yaptığı planlardan habersizdir.

        Zeyno’nun bir anlık öfkesi, onu hayallerinden ve evladının kokusundan uzaklaştırırken, Akbaş Ailesi ile arasında koparılması imkânsız bir bağ oluşturur.

        Akbaş Ailesi ise enerji sektöründe Türkiye’nin en önde gelen ismidir. Ailenin kendi içinde yaşadığı iktidar kavgaları dışında, aile fertlerinin eşleriyle ve çocuklarıyla yaşadığı sıkıntılar Akbaş’ların hayatını daha da zorlaştırır.

        Evlat Kokusu, büyük hayalinin altında ezilen gencecik masum bir kızdan, cesur, savaşçı ve acımasız bir genç kadına dönüşen Zeyno’nun hikayesidir.

        REKLAM

        Evlat Kokusu, vicdanı ve mecburiyetleri arasında kalan, aşka dair umutlarını çoktan kaybetmiş Aslan’ın bir günde değişen hayatının ve kendisiyle savaşının hikayesidir.

        Evlat Kokusu, çaresizliğin sürüklediği bir günahın sonucu, dünyanın en zor seçimine zorlanan Zümrüt’ün, büyük sırrının gölgesinde iktidar için her şeye meydan okuyan Hünkar’ın, hayatını, kimseye aldırmadan hevesleriyle yöneten Cevahir’in, ‘bir gün mutlaka’ diyerek gün sayan Seher’in, hayatları ve kaderleri birbirlerine bağlı iki küçük çocuğun hikayesidir.

        EVLAT KOKUSU OYUNCULARI

        Hande Soral (Zeyno), Barış Kılıç (Aslan), Sedef Avcı (Zümrüt), Murat Han (Cevahir), Yeşim Salkım (Hünkar), Selen Uçer (Belma), Alihan Türkdemir (Çınar), Balım Gaye Bayrak (Ela), Nail Kırmızıgül (Özcan), Pınar Çağlar Gençtürk (Meryem), Haktan Pak (Serdar), Hülya Duyar (Müzeyyen), Engin Yüksel (Nizam), Tuğçe Kumral (Seher), Dilan Telkök (Cemre), Aksel Üstün (Yusuf), Doğancan Sarıkaya (Uğur)

        REKLAM

        HANDE SORAL (ZEYNEP GÜNDOĞDU)

        Zeyno, Amsterdam’da bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışır. İyi niyetli, akıllı, temiz kalpli ve sevecen biri olan Zeyno, hayatında bir kez aşık olur ve en büyük ihaneti de aşık olduğu adamdan görür. Hayat Zeyno’yu başladığı noktadan çok uzaklara götürür.

        BARIŞ KILIÇ (ASLAN AKBAŞ)

        Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden Akbaş Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Aslan, Akbaş Ailesi’nin en küçük oğludur. Kararlı, adaletli, prensipli ve dürüst bir adamdır. Ablası Hünkar’ın ailelerine gelin olarak seçtiği Zümrüt ile mantık evliliği yapan Aslan’ın bu hayatta aşkla sevdiği tek kişi kızı Ela’dır.

        SEDEF AVCI (ZÜMRÜT AKBAŞ)

        Köklü ve zengin bir ailenin tek kızı olan Zümrüt ailesinin arzusuyla Aslan ile evlenmiştir. Zümrüt, zaman içinde Aslan’ı tanıyarak ona aşık olmuştur. Ancak aşkının karşılığı yoktur. Şefkatli, anaç, prensip sahibi ve gururlu bir kadın olan Zümrüt’ün, söz konusu çocuğu ve ailesi olduğunda yapamayacağı şey yoktur.

        MURAT HAN (CEVAHİR AKBAŞ)

        Akbaş Ailesi’nin ortanca çocuğu olan Cevahir, özgürlüğüne ve gece hayatına düşkün biridir. Zeki, bencil, küstah, çapkın, sınırları ve ayarları olmayan bir adam olan Cevahir, kolay öfkelenir ve her öfkelendiğinde de mutlaka bir hata yapar. Aile şirketlerinin başında kendisi yerine küçük kardeşinin olmasını hazmedemeyen Cevahir, bu nedenle hem Hünkar’a hem Aslan’a içten içe bileniyor. Eşi Belma’yı önemsemeyen Cevahir’in hayattaki tek zaafı kızı Cemre’dir.

        YEŞİM SALKIM (HÜNKAR AKBAŞ)

        Aslan ve Cevahir’in ablası olan ve anne babasını kaybettikten sonra iki kardeşine de ablalıktan çok annelik yapan Hünkar, otoriter, güçlü ve gücünü göstermeyi seven, kontrolcü ve hükmedici bir kişiliktir. Ailenin ve şirketin çıkarlarını her şeyin önünde tutan Hünkar, hiç evlenmemiştir. Kendisini ailesine adayan Hünkar, ailedeki her türlü kontrolün onda kalması için zaman zaman enktrikalara başvuruyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ