Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde final ne zaman? İçerde final bölümü fragmanı! İçerde final bileti satın al!

        SHOW TV'de ekranlara gelen ve Pazartesi akşamlarına damga vuran İçerde, 39. bölümüyle son kez ekranlara gelerek final yapacak. Dizinin milyonlarca izleyicisi merakla "İçerde final bölümü ne zaman?" diye soruyor. Peki İçerde ne zaman final yapacak? İşte İçerde'nin final bölümü tarihi ve final bölümü fragmanı...

        İÇERDE FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

        Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Mustafa Uğurlu, Damla Colbay ve Nihal Koldaş gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi İçerde, yayınlanan 38 bölümüyle ekranlarda reyting rekorları kırdı.

        Şimdi ise İçerde unutulması zor bir final yaparak ekranlara veda edecek. İçerde, 19 Haziran 2017 Pazartesi günü 39. bölümüyle ekranlara son kez gelerek final yapacak.

        REKLAM

        İşte İçerde'nin merakla beklenen final bölümünden ilk sahne;

        "İçerde"nin resmi İnstagram hesabından yapılan paylaşımda, "Büyük final 19 Haziran'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde" notu dikkati çekti. Nitekim sevilen dizi, final bölümünü önemli bir sosyal sorumluluk projesiyle birleştiriyor.

        Final bölümü, Lütfi Kırdar Auditorium'da seçkin davetlilerle izlenecek. Özel gece için bilet alanlar, hem büyük finali dizinin yıldızlarıyla izleyecek hem de "Minik Kalpler İçerde"projesine bağışta bulunacak.

        BİLETLER NE KADAR?

        İçerde'nin 39. ve final bölümü için Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlik biletleri, Biletix üzerinden satılıyor. Bilet fiyatları 212 TL, 159 TL ve 106 TL fiyat etiketlerinden satılacak.

        İÇERDE FİNAL BİLETİ SATIN ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        İÇERDE'NİN 38. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Yılmaz Kardeşlerin birbirlerine kavuştuklarını öğrenen Celal, onlardan intikam almak üzere harekete geçti. Sarp ve Mert’e (Umut), Yeşim ve Mustafa’yı da katarak büyük bir oyun oynayan Celal, beklenmedik bir anda son ana kadar “içerde” kalan Yılmaz Kardeşlerin oyununa düştü.

        Bölümün final sahnesinde tüm suçlarını itiraf eden Celal, sonunda aklanan Sarp tarafından tutuklandı. Haluk Müdür ve ekibi ile annesi Füsun ve kardeşi Mert’in gözleri önünde Celal’i kelepçeleyen Sarp, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

        Celal’i adalete teslim edebilmek için tam bir yıl boyunca hapis yatan Sarp, hakkın yerini bulduğu anı ilk olarak bu uğurda şehit olan Yusuf Müdür’e seslenerek kutladı.

        İÇERDE OYUNCU KADROSU

        Çağatay Ulusoy

        Aras Bulut İynemli

        Çetin Tekindor

        Mustafa Uğurlu

        Damla Colbay

        Bensu Soral

        Nihal Koldaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ