Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mahkum 19. bölüm kesintisiz izle! FOX TV Mahkum son bölüm full HD tek parça tam bölüm izle!
        1

        Yapımını MF Yapım'ın yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururuken, senaryosunu Uğraş Güneş ile Nergiz Herdem uyarlıyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi her perşembe akşamı izleyicisi ile buluşuyor. İşte Mahkum dizisi 19. son bölüm izleme linki...

        2

        MAHKUM 19. SON BÖLÜM İZLE!

        Mahkum 19. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki linki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirsiniz.

        https://www.fox.com.tr/Mahkum/bolumler

        3

        MAHKUM 19. BÖLÜM ÖZETİ

        Yadigar gerçeğiyle baş başa kalan Fırat için zaman daralmaktadır. Elleri kelepçelenmiş götürülürken zamanla yarışır. Yadigar tehdidi firari arkadaşlarına adım adım yaklaşırken her şeyi göze alacağı bir karar vermelidir.

        Cemre cinayetinde şüpheli olmaktan kurtulan Barış, Sinyor’un köstebeği Yadigar’ı öğrenince harekete geçer. Onu yakacak ya da kurtaracak her şey artık Sinyor’un elindedir. Oturduğu pazarlık masasında geleceği önüne serilir. Sinyor’un istediğini verip, Büge ve Can’ı alıp başka bir yerde başka bir hayat kuracaktır.

        Kaderi iki adamın pazarlığına kalan Fırat için dönüm noktası gelir. Artık sonsuza kadar ya özgür ya mahkum olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ