Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Masterclass'ı kim kazandı? 29 Eylül MasterClass ödülü nedir ve hangi yarışmacı ödülü kazandı?
        1

        TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te tansiyon hiç düşmüyor. MasterChef Türkiye'de MasterClass gecesinde şeflerden aldığı eğitimi başarıyla tamamlayarak gecenin en iyi tabağını yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Peki MasterChef Masterclass'ı kim kazandı? 29 Eylül 2022 MasterChef MasterClass ödülü ne oldu, hangi yarışmacı kazandı? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        MASTERCHEF’TE MASTERCLASS’I KİM KAZANDI?

        MasterChef'te MasterClass oyunu heyecanı yaşandı. Somer şef vejetaryan Türk mutfağına ilişkin deneyimlerini yarışmacılara aktarırken yarışmacılardan, batırık yapmalarını istedi. MasterClass eğitiminden başarıyla ayrılarak MasterClass'ı kazanan yarışmacı Tayfun oldu.

        3

        MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE OLDU?

        MasterChef Türkiye’de MasterClass eğitimi kadar verilecek ödül de heyecanla bekleniyordu. Bu haftanın MasterClass ödülü spa oldu. Ayrıca ödülü kazanan Tayfun yanında üç kişi götürebilecekti. Tayfun; Kaan, Çağatay ve Kıvanç'ı seçti.