Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Türkiye dün akşam kim elendi?
        1

        MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim belli oldu. MasterChef'te bu haftanın eleme adayları olan Furkan, Barbaros ve Uğur, eleme oyununda karşı karşıya geldi ve oldukça zor bir yemekle karşılaştılar.

        2

        Mehmet Şef'in tarifi olan kaz ciğeri terrineyi en iyi yapan ve şefin tabağına en çok benzeten yarışmacı bir hafta daha Masterchef'te kalmayı garantilerken, en kötü yapan isim ise yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef’te kim elendi? İşte 8 Kasım MasterChef Türkiye 2020’ye veda eden isim...

        3

        MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENDİ?

        MasterChef'te bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı, nefes kesen yarışma programının takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Haftanın eleme adayları olan Furkan, Barbaros ve Uğur, Mehmet Şef'in özel tarifi olan kaz ciğeri terrineyi en iyi şekilde yaparak, şefin tabağına en yakın tabağı yapmaya çalıştı.

        4

        MasterChef'de en başarısız tabağı yapan FURKAN elendi.

        5

        MASTERCHEF’TE GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

        MasterChef Türkiye’de eleme gecesi iki tur şeklinde düzenleniyor. İlk oyunda altı eleme adayı arasında yaratıcı yemek oyunu oynandı. Bu oyunda yarışmacılara Trabzon hurması verildi. Bunu ana ürün olacak şekilde bir yaratıcı yemek yapmaları istendi.

        6

        Bazı yarışmacılar, oyun sırasında ne yapacaklarına tam karar veremedi ve bir süre bocaladılar. Sonrasında altı eleme adayı, verilen süre içinde yemeklerini yaptı ve şeflerin beğenisine sundu. En başarısız tabak Tanya'nın oldu ve yarışmaya veda etti.

        Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ