Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Masumlar Apartmanı final bölümü izle! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı 71. final bölümü tek parça full izle!
        1

        Senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun yazdığı, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği Masumlar Apartmanı final bölümünü kaçıranlar yeniden izlemek isteyenler için izleme linkini sizler için derledik. İşte 24 Mayıs Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 71. final bölümü kesintisiz izleme ekranı...

        2

        MASUMLAR APARTMANI 71. FİNAL BÖLÜM İZLE!

        Masumlar Apartmanı 71. final bölümü tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Aşağıdaki linki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirsiniz.

        https://www.trtizle.com/diziler/masumlar-apartmani

        3

        MASUMLAR APARTMANI 71. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

        Safiye, orman evinden döndüklerinde Han’ın pes etmiş halini görünce ipleri eline alır ve beklenmedik bir hamle yapar. Neriman, Ege’yi ikna edememenin çaresizliğiyle birinden yardım ister. Ege gitmeye razı olacak gibidir ancak bir şartı vardır. Bu şartın önündeki tek engelse Safiye’dir.

        Sonunda kardeşler teker teker babalarının vasiyetini gerçekleştirmeye başlar. Han, geçmişiyle yüzleşir ve mutluluğu için büyük bir adım atar. Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerlerler. Onların bu değişimi, Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasını sevgi dolu bir yuvaya dönüştürecektir.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ