Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya İskender Büyük öldü mü?

        Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin son bölümündeki final sahnesi dizi izleyicilerini büyük meraka soktu. Son bölümde Abdülhey'in cenaze töreni düzenlendi, töreninin ardından Polat Alemdar "görevi bıraktığını" açıklayıp, karısını alarak tatile gitti.

        Memati ise gözde adam oldu. Kendisine Polat'ın yerine kurumun başına geçmesini önerildi. Hemen ardından da İskender Büyük, Memati'yi yanına çekmek için teklif götürdü. Bu teklife hayır cevabı alınca da fotoğraflarla şantaj yapıp, buluşmaya ikna etti.

        Polat Alemdar ise dizinin finalinde elinde dürbünlü silahla ortaya çıktı. Memati'nin gittiği toplantıyı bastı, İsrail büyükelçisini öldürdü, iki kurşunu da İskender Büyük'ün kafasına sıktı. Şimdi dizinin izleyicileri şunu merak ediyor: İskender Büyük öldü mü?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ