Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Messi için 'yeniden Barcelona' iddiası! Xavi de doğruladı - Futbol Haberleri
        1

        2000 yılında henüz 12 yaşındayken kapısından girdiği Barcelona'da tam 21 sene boyunca forma giyen Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi, 2021 yılında transfer olduğu PSG'de aradığını bulamadı.

        2

        Fransız ekibiyle ligi kazansa da asıl hedef olan Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayamayan 35 yaşındaki süperstarın, gözyaşlarıyla veda ettiği efsanesi olduğu Barcelona'ya geri dönme ihtimali doğdu.

        3

        PSG ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Messi'nin, Barça'ya geri dönmek için Barcelona formasını giyen oyuncularla iletişim kurduğu belirtildi.

        4

        Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Messi'nin, bu sezon Barcelona'da dörtlü orta sahayı tercih eden Xavi'nin sistemine oyun kurucu olarak sorunsuz şekilde adapte olacağına inanılıyor.

        5

        EN ÖNEMLİ SORUN FİNANSAL FAIR-PLAY

        Messi transferi için önündeki en büyük engel La Liga’nın katı Finansal Fair Play kuralları olan Barcelona’nın bu problemi nasıl aşacağı ise merakla bekleniyor.

        6

        Son olarak yıldız oyuncusu Gavi ile yaptığı sözleşmesi tescil ettiremeyen Barcelona’nın yaz transfer döneminde yüksek maaş alan çok sayıda oyuncuyla yollarını ayırıp, Messi için bütçe oluşturması bekleniyor.

        7

        XAVI: GERİ DÖNMESİ İÇİN İLK ADIMI BEN ATACAĞIM

        Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Elche karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada Messi iddialarını doğruladı.

        8

        İspanyol teknik adam, takıma geri döneceği haberleri çıkan Lionel Messi için şu ifadeleri kullandı:

        9

        "Messi ile dostluğum ve çok fazla iletişimim var. Eğer takıma geri dönerse, şu andan itibaren imza atana kadar çok süre var. Geri dönüşü, görmek isteyeceğim ilk şey olurdu. Eğer geri dönmek istiyorsa, onu dinleyeceğiz. Geri dönebilmesi için ilk adımı ben atacağım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ