Metin Yıldız: İstanbul'u terk etmedik!
Eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir sokaklarında objektiflere yansıyan Metin Yıldız, basın mensuplarının, "Tatile gidiyor musunuz?" sorusunu cevapladı. Oyuncu, "Gideceğiz, biz de düşünüyoruz fakat şu anda senaryo çalışmalarım var. Bizi Cihangir'de Taksim tabelası altında çek ki dost, düşman görsün. Hala İstanbul'u terk etmedik, işimizin başındayız diye..." ifadelerini kullandı
"BENDEN SÜREKLİ PARA İSTİYOR"
Gözde Kayra'nın, oyuncunun kendisinden sürekli para istediğini, oturdukları evin kirasını kendi ailesinin desteğiyle karşıladığını ve bu yüzden sürekli tartıştıklarını söylediği öğrenilmişti.
Olay gecesi Metin Yıldız'ın kendisinden para istediğini öne süren Kayra, vermeyince de psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti.
"REZİL ETMEKLE TEHDİT EDİYOR"
Yıldız'ın ise ayrılmak istediği Kayra'nın kendisine takıntılı olduğunu ve kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini, bu yüzden sürekli tartıştıklarını söylediği öğrenilmişti.
Metin Yıldız'ın da fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söyleyerek, Gözde Kayra'dan şikayetçi olduğunu ifadesinde belirttiği kaydedilmişti.
"ÜNLÜ OLMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI"
Ardından konuyla alakalı konuşan ünlü oyuncu, "Eski sevgilimi darp etmedim. O beni darp etti. Ünlü olmak için elinden geleni yaptı." ifadelerini kullanmıştı.
Fotoğraflar: Instagram, DHA