Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den İmamoğlu'na gönderme! "Kırık sandalyeli şahıs ne yapmak istiyor"

        Bayburt'ta halka hitap eden MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları şöyle;

        Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bugüne kadar yapılan her güzelliğe yenilerini eklemek yegânegayemizdir. Asırlar boyunca hem cehaletle savaştık hem de canilerle hesaplaştık. Bir elimizde kalem bir elimizde kılıçla derin izler bıraktık.

        Bugün büyük bir milletsek bunun payesi geçmişteki muazzam mücadele ruhudur. Korkuyu kovarak bozgunu bozarak yolumuzu ve tarihi yolculuğumuza inançla devam ettik, vazgeçmedik.

        "KİRLİ ÇAMAŞIRLAR ETRAFA SAÇILMAKTADIR"

        Her şeye kulp takmaktarakipsizlerdir. Adına demokrasiderler terör örgütünün hedeflerine perde çekerler. Adına özgürlük derler devlete ve millete hakareti normal ve sıradan gösterirler. Türkiye'nin güvenliği için S-400 alınır, ABD'nin tepkisini çekmeyin korkaklığını seslendirirler. Hendek kazıp işgal planı yapan teröristeler arkadaş diye seslenirler. Zillete düşmek budur, rezalete ortaklık böyledir. Bugünkü CHP Atatürk'ün CHP'siyle yollarını ayırmıştır. CHP Türkiye düşmanlarının kule bekçisidir.PKK ile tesis edilen gizli kapaklı ilişti ağının tam ortasındadır. Kandil CHP'ye arka çıktıkça, HDP ile CHP zillet şemsiyesi altında el ele yürüdükçe kirli çamaşırları etrafa saçılmaktadır.

        REKLAM

        ANALARIN İSRAF OLMUŞ YILLARINI NASIL GÖRMEZLER?

        Diyarbakır'a gidip bölücü sözde belediye başkanlarına destek veren bir anlayışın Türkiye'ye vereceği hiçbir şey yoktur.

        Bunların bildiği, Yenikapıya hizmet aracı sergisi açmaktır. Buradaki maksat da esasen 7 Ağustos Yenikapı ruhunu zedelemek, HDP ve PKK ile ortaklığı gizlemeye tevessül etmektir. İhaneti israf bahanesiyle örtme gayretkeşliği, bir bakıma ifritten medet ummanın kötürüm ve köhne kisvesidir. Sözde otomobil israfıyla meşgul olanlar, anaların israf olmuş yıllarını, milli bekayı imha etmek isteyen şerefsizleri nasıl görmezler, nasıl bilmezler? Kırık sandalyeli şahısların varmak istedikleri yer neresidir?

        Diyorlar ki 'Cumhurbaşkanlığıhükümet sistemi tutmadı.' Bu iddiaların alanı yalan ve palavradır. Geçmişte kozmik odayı kozmetik odaya çeviren şahıs ne yapsa boştur.

        Ekonomik büyüme dinamiklerindeki performans iyimser beklentileri kamçılamaktadır. Terör örgütü köşeye sıkışmış bu sayede Diyarbakır'daki analar HDP'nin kapısına dayanmıştır.

        CHP itiraz etse deşimdi sıra Fırat'ın doğusuna gelmiştir. ABD'nin oyalama taktikleri, YPG'ye silah sevkiyatı Türkiye'nin azmini kırmaya yetmeyecek. Türk milletine kafa tutanlarının akıbeti kafasının kopmasıdır. Terör örgütünün sonu da budur.

        CHP, HDP ile girdiği ortaklıkta derhal vazgeçmelidir. Milli güvenliğimizhesaplara kurban verilmemelidir. Biz ne uşak olacağız ne de başkalarını uşak göreceğiz. Biz tam bağımsız yaşayacağız. Cumhur İttifakı'nı siyası hesap yapmadan, inançla samimiyetle yaşatacağız. Türkiye huzura mutlaka kavuşacaktır. Buna kimse engel olamayacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ