Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaraylı Mostafa Mohamed'den SON DAKİKA Fenerbahçe itirafı! - Haberler - Galatasaray Haberleri
        1

        "Saint-Etienne'e gidememe nedenim, Zamalekli idarecilerin çok büyük komisyon istemeleriydi. Bu komisyon ödenmeyince teklifi kabul etmediler. Zamalek'teki geçici yönetimden tanıdıklarıma telefon mesajı gönderdim."

        2

        "Komisyon olayını öğreninde, 'Saint-Etienne size 100 milyon dolar bile ödese imza atmam' yazdım. Bu mesaj bir şekilde televizyonda yayınlandı. Ben medyada yer almak istemedim. Ancak, yönetim de anlaşamadı ve Saint-Etienne'in teklifini kabul etmediler."

        3

        "Saint-Etienne'in başkanı olanlar yüzünden özür diledi. Ancak, Zamalek yönetimi kapıları kapattı. 5 milyon euro istediler ve bunu da nakit olarak talep ettiler. Saint-Etienne'in teklifindeki tüm detaylardan haberdardım. Ancak, Galatasaray'ın teklifini bilmiyordum. Konu menajerler ve yönetimler arasındaydı. Teklifin farkında bile değildim."

        4

        "Zamalek'teyken transfer sürecinde kulüp yönetimine veya arkadaşlarıma isyan etmedim. Bunlar yanlış haberlerdi Annemin sırtında yaşadığı rahatsızlıktan ve sonrasında geçirdiği ameliyattan ötürü antrenmanlara çıkamıyordum. Kulüpteki tüm personeller beni savundu. Bu da isyan etmediğimin en büyük kanıtlarından biri."

        5

        FENERBAHÇE İTİRAFI

        "Ordudayken Fenerbahçe, sezon ortasında teklif yaptı. O dönem cevabı hem ordunun hem de Zamalek'in vermesi gerekiyordu. Transferin kapanmasına 10 gün vardı. Bir an önce kararın verilmesi gerekiyordu. Yoksa sezon sonuna kalacaktı."

        6

        "Zamalek'e geri döndüm. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Fas takımı Raja'ya karşı oynayacaktık. 22 yaşımdaydım. Ayrılmak istiyordum. Çünkü böyle bir fırsat bir daha gelmeyebilirdi. Fenerbahçe'nin teklifini hemen kabul ettim."

        7

        "Ancak Zamalek, bana 'Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz. Bu nedenle seni göndermek istemiyoruz' dedi. Saygı duydum. Çünkü, benim de çocukluğumdan beri hayallerimden biri bu kupaydı. Ancak, şampiyonluğu kaybettik. Yönetim dağıldı."

        8

        "Zamalek, Tokyo Olimpiyatları'na kadar kalmamı ya da önümüzdeki haziran ayına kadar beklememi istedi. Ancak, o zamanda Zamalek için sezonun ortası olacaktı. Mısır Ligi'nde olduğım için bundan daha fazla da parlayamayacaktım."

        9

        "Önceki yönetim dağıldığında ve Galatasaray'dan bir teklif aldığımda, yeni yönetime profesyonel olmalarını söyledim. Galatasaray'ın teklifinin gelebilecek en yüksek teklif olduğunu söyledim. Mısır'da oynadığım için bana bundan daha fazla veren bir kulüp olmayacaktı."

        10

        FALCAO SÖZLERİ

        "İlk başta Galatasaray'a gitmek istemiyordum. Çünkü, Galatasaray'da Radamel Falcao vardı. Forma şansı bulamam dedim. En sonunda kabul ettim. 'Tanrıyla rekabet edeceğim' dedim. Şu anda Radamel Falcao ile çok iyi anlaşıyoruz. Çok iyi uyum sağladım."

        11

        "Galatasaray'daki ilk maçından önce Belhanda ile konuştum. Ona gittim 'Oyuna girersem ve penaltı kazanırsak ben atabilir miyim?' dedim. Kabul etti. Daha sonra ilk maçımda gerçekten penaltı kazandık ve golümü attım. Doğrusunu söylemek gerekirse Galatasaray'daki ilk 6 maçında 6 gol atmayı beklemiyordum."

        12

        "Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra adeta kendimi kral gibi hissettim. Galatasaray'da bunu yapabilmem çok önemliydi. Gol atmak için sürekli sahada olmayı seven oyunculardan biriyim fakat bazı eleştiriler çok yerinde değildi."

        13
        14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ