Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSB KKK uzman erbaş başvuru sonuçları sorgulama! KKK Seçim Aşaması Faaliyetleri ne zaman?

        Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından başvurusu gerçekleştirilen Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) uzman erbaş alımı için sonuçlar 29 Mart'ta açıklandı. 2018 yılı KKK uzman erbaş alımı için başvuru yapan adaylardan, kazananlar Seçim Aşaması Faaliyetleri'ne katılacak. Peki, MSB KKK uzman erbaş alımı başvuru sonuçları nasıl görüntülenir? KKK uzman erbaş Seçim Aşaması Faaliyetleri ne zaman, nasıl yapılacak? İşte 2018 MSB KKK uzman erbaş alımı ile ilgili tüm detaylar...

        MSB KKK UZMAN ERBAŞ BAŞVURU SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME

        2018 yılı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na uzman erbaş alımı için gerçekleştirilen başvuruların sonuçları MSB tarafından 29 Mart'ta duyuruldu. Başvuru yapan adaylar, başvuru sonuçlarına MSB'nin resmi internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik numaralarını girerek öğrenebilecekler.

        MSB KKK UZMAN ERBAŞ BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

        SEÇİM AŞAMASI FAALİYETLERİ NE ZAMAN, NASIL OLACAK?

        Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı “2018 Yılı Uzman Erbaş Temini” kapsamında 02 Nisan-25 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan Seçim Aşaması Faaliyetleri için aday çağrıları planlandı.

        Uzman Onbaşı sınavları 02 Nisan-11 Mayıs 2018 tarihlerinde, Uzman Çavuş sınavları 14 Mayıs-25 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak.

        Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adayların, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA)’nda hazır bulunmaları gerekiyor.

        Seçim Aşaması Faaliyetleri;

        Yazılı sınav, Kayıt-Kabul, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi, Mülakat ve Hastane Sevk işlemleri aşamalarından oluşmaktadır.

        Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.

        Seçim Aşaması Faaliyetleri 1 gün sürecek.

        Hafta sonlarına sınav planlanmamıştır.

        Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri beraberinde getireceklerdir.

        Adayların belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini getirmeleri, asıl belgelerini teslim etmemeleri önem arz etmektedir.

        Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmemektedir. Sınava gelirken cep telefonu getirilmeyecektir.

        Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.

        Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

        Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

        REKLAM

        MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığında sınav ve mülakat süresince adaylara yemek(kumanya) ve su ikramında bulunulacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ