Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Boz'dan Caner Erdeniz'e: İyi ki doğdun hayat dolu sevgilim - Magazin haberleri
        1

        2019'da basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da nikah masasına oturan oyuncu Müge Boz, aynı yıl kasım ayında kızı Vina'yı kucağına almıştı.

        2

        Instagram hesabından sık sık ailesiyle birlikte geçirdiği keyifli anlarını yayınlayan Boz, bu kez eşinin 34. yaş gününü kutladı.

        3

        "SENİ SEVİYORUM AŞKIM"

        Duygusal bir mesaj yayınlayan ünlü oyuncu, Caner Erdeniz'in doğum gününü şu sözlerle kutladı:

        İyi ki doğdun fındığım... Güzel kalpli, eğlenceli, hayat dolu sevgilim... Bana her zaman sevginin en önemli şey olduğunu hatırlattığın için, bir kadın olarak bana her daim saygı ve sevgi dolu olduğun için, kızımıza en iyi baba olduğun için o kadar mutluyum ki... Harika bir sevgili olduğun kadar mükemmel bir babasın da... Senin sevgi dolu kollarında nice mutlu yıllar geçirmek dileklerimle... Seni seviyorum aşkım, seni çok beğeniyorum.

        4

        "HEM ÇALIŞIYORUM HEM DE ONUNLA VAKİT GEÇİRİYORUM"

        Geçtiğimiz aylarda kızı Vina ile sette çekilen bu karesini yayınlayan Müge Boz, paylaşımında, "Bir 'çalışan anne' fotoğrafımız olmasın mı? Minnoşun her yerde benimle olmasını seviyorum. Böylece hem çalışıyorum hem de onunla da vakit geçirebiliyorum. Biraz fazladan yorgunluk olsa da... Onun farklı ortamlar görmesi ve değişik olaylar deneyimlemesi adına buna değer sanırım" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ