Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Torununu görmedi! Son dakika: Ferhan Şensoy'un kızı anne oldu!
        1

        Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy (70), bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi’nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle geçtiğimiz hafta vefat etti.

        2

        Perşembe günü Ses Tiyatrosu’nda yapılan tören ile son yolculuğuna uğurlanan Şensoy, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Usta sanatçının ölümü Türkiye'yi yasa boğdu.

        3

        TORUNUNU GÖREMEDİ

        2004 yılında boşandığı oyuncu Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen Derya ve Müjgan adında iki kızı olan usta sanatçı, dedelik heyecanı yaşıyordu.

        4

        32 yaşındaki büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, dokuz aylık hamileydi. Ancak usta sanatçı, doğumuna sayılı günler kala torunu Pera'yı göremeden yaşamını yitirdi.

        5

        Müjgan Ferhan Şensoy bugün doğum yaptı. Üç yıl önce müzisyen Cem Öğet ile nikah masasına oturan oyuncu, kızına Pera adını verdi.

        "PERA, KESİŞEN HAYATLARIN SAHİBİYDİ"

        Müjgan Ferhan Şensoy, "Bundan 5-6 yıl Cem ile konuştuğumuz bir şeydi; bir gün bir kızımız olursa adı “Pera” olsun dedik. İkimizin hem ayrı ayrı hem de kesişen hayatlarının ev sahibiydi Pera. Aradan geçen yıllar içinde tatlı Pera kızlar çıktı karşımıza, çoğu zaman birbirimize çaktırmadan içimizden aynı şeyleri geçirdik sanırım. Bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğimiz doktor kontrolünde birbirimize baktık, Cem kulağıma eğilip 'Pera geliyor' dedi" ifadelerini kullanarak, bebeğinin adını duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ