Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müjgan Ferhan Şensoy: Birkaç gün sonra cinsiyetini öğreneceğiz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Derya Baykal'ın Ferhan Şensoy ile evliliğinden dünyaya gelen oyuncu kızı Müjgan Ferhan şensoy, geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülendi. Şensoy, ayaküstü basın mensupları ile sohbet etti.

        2

        2018 yılında Cem Öget ile evlenen ve geçtiğimiz günlerde bebek beklediğini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, bu hafta çocuğunun cinsiyetini öğreneceğini söyledi.

        3

        "ÇOK HEYECANLIYIZ"

        32 yaşındaki Müjgan Ferhan Şensoy, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        Çok heyecanlıyız tabii bu durumu bir süredir biliyoruz, yakın arkadaşlarımız ve ailelerimizle paylaşmıştık. Sosyal medyada açıklamak için biraz zaman geçmesini bekledik. İlk aylar sık kontrollerin olduğu dönemler şükür bir zorluğunu görmedim. İştahım yerinde onun dışında böyle özel bir aşerme durumum olmadı. Kız olsa da erkek olsa da ikisi de bizi çok mutlu edecek. Birkaç gün sonra cinsiyet belli olacak. Doğumu burada yapmayı düşünüyoruz, ailelerimizle bir arada olmayı isteriz.

        4

        Şensoy, ayrıca babası Ferhan Şensoy ile ilgili, "Babam uzun zamandır Bodrum'da yaşıyor, tiyatro olduğu zaman dönüyor ama koronavirüs açısından oraya yerleşti. Ayaklarında bir sıkıntısı vardı dolaşımla ilgili ama şu anda iyi. Babam zaten tiyatro olmadığı zaman Bodrum'daki evinde orada olmayı tercih ediyor zaten ikameti orada. Hamile olduğumu öğrendiğimde Bodrum'a yanına gidip müjdeli haberi verdik. O da çok mutlu oldu" diye konuştu.

        5

        "EŞİM BU NERGİSLER GİBİ ÇOK GÜZEL"

        Mutlu bir evlilik sürdüren Müjgan Ferhan Şensoy-Cem Öget çifti, geçtiğimiz haftalarda muhabirlerin objektifine takılmıştı.

        Şensoy'un elindeki çiçek demeti sorulunca Öget, "Çok güzeller değil mi? Yılın ilk nergislerini görünce dayanamadım aldım. Çünkü eşim, bu nergisler gibi çok güzel" demişti.

        6

        "CEM'İN KALBİ DE ÇOK GÜZEL"

        Müjgan Ferhan Şensoy da eşinin söylediği bu sözlerin üzerine, "Cem'in kalbi de çok güzel" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ