Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Nannette Hammond'ın tek amacı Barbie gibi görünmek!
        1

        44 yaşındaki Nannette Hammond, 'Gerçek Barbie' diye biliniyor.

        2

        Estetik bağımlısı Hammond bu görüntüsü için 350.000 sterlin harcadı.

        3

        Nannette Hammond, bu şekilde görünebilmek için defalarca ameliyat masasına yattığını açıkladı.

        7

        Daily Star'da yer alan habere göre; 24 yaşındaki dansçı Magdalene, bu zamana dek yaptırdığı estetik operasyonlara yaklaşık 550 bin TL harcadı.

        8

        Neredeyse vücudunun her yerinde estetik olan Magdalene, en son Angelina Jolie dudağı yaptırdı. Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafıyla görenleri şaşkına çevirdi.

        9

        Estetik operasyonlarla mutlu olduğunu söyleyen Magdalene, "14 yaşımdan beri estetik yaptırmak istiyordum" dedi.

        10
        11

        AYDA 6 BİN LİRA HARCIYOR

        Çekya vatandaşı Gabriella Jirackova, küçüklüğünden beri sevdiği bebeklere benzeyebilmek için her ay yaklaşık 6 bin lira harcıyor. Ancak ilgi çeken noktalardan biri Jirackova'nın yaşı... 18 yaşındaki Jirackova'nın çok genç olmasına rağmen çok fazla estetik yaptırıyor olması, endişe verici...

        12

        Ancak Prag'da yaşayan Jirackova'nın en büyük hayali canlı Barbie bebek olmak... Bunun için de iki senedir estetik durmadan estetik işlemler yaptırıyor.

        13

        Gabriela, Barbie bebekten ilham aldığını söyledi.

        14

        Kendisini oyuncak bebek gibi görünmeye adamış 10 kişi!

        Birçok insan, kendi görünümlerinden uzaklaşıp, bambaşka birisi gibi görünmeye çalışıyor. Ancak bahsettiğimiz şey, yüze göre büyük görünen burun, ince dudaklar, küçük göğüsler ya da seyrek kaşlara aranan çözümler değil.

        15

        Estetik ameliyata farklı bir boyut kazandıran bu kişiler, Barbie bebek gibi, Ken bebek gibi ya da herhangi bir çizgi film karakteri gibi görünmek istiyorlar.

        52
        53
        54

        Nannette Hammond

        Beş çocuk annesi olan Nannette Hammond, Barbie bebeğe benzemek için bir servet harcayanlardan... Hammond, halinden çok memnun ve "70 yaşına gelene kadar durmayacağım" diyor. Nannette'nin eşi Dave Hammond ise; karısının Barbie'ye benzeme takıntısı yüzünden, 20'li yaşlarından beri onun için bir servet harcadığını söyleyerek, ekliyor: "Nannette, harika bir eş ve anne. Onun mutluluğu benim için her şeyden önemli."

        58
        59

        Mauricio Galdi

        Brezilya'nın Ken bebeği Mauricio Galdi, Barbie'nin erkek arkadaşı Ken'e daha fazla benzeyebilmek için sürekli ameliyat olmak istiyor. 17 yaşındayken oyunculuk derslerine kayıt olan ancak yeterince yakışıklı bulunmadığı için reddedilen Mauricio Galdi, bu sorunu çözmek için defalarca bıçak altına yattı.

        60