Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Neslihan Atagül'den son dakika Kadir Doğulu paylaşımı: Senin olduğun her gün şölen!
        1

        Neslihan Atagül ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu, 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten Doğulu, dün 40 yaşına bastı.

        2

        "SENİN OLDUĞUN HER GÜN ŞÖLEN"

        Atagül, eşinin doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı karelerle kutladı. Birlikte çekilen bir dizi fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, eşine, "İyi ki doğdun sevgilim. Doğduğun gün kutlu, olduğun her gün şölen senin! Seni çok seviyorum." şeklinde seslendi.

        3

        "İLLA AĞLATACAKSINIZ!"

        Şimdilerde ekranlardan uzak olan Kadir Doğulu ise, "Ben de seni çok seviyorum. İlla ağlatacaksınız bugün..." diyerek, duygulandığını ifade etti. Çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları Doğulu'ya kutlama mesajları yağdırdı.

        4

        "ÖYLE BİR ŞEY OLURSA MUTLULUKLA HABER VERİRİZ"

        Öte yandan önceki gün röportaj bitiminde Atagül’ün karnını okşayan Kadir Doğulu'ya, muhabirler, "Bu bize bir mesaj mı? Yoksa Neslihan Hanım hamile mi?" sorusunu yöneltmişti. Ünlü isim, gülerek, "Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz." demekle yetinmişti.

        5

        "AYRILIK" DEDİKODULARI

        Geçtiğimiz aylarda da ünlü çift hakkında "ayrılık" iddiaları ortaya atılmıştı. Kadir Doğulu, sık sık eşi Neslihan Atagül ile boşanacaklarına dair haberler çıkmasıyla ilgili, "Ya, haydi oradan!" diyerek, söylentileri yalanlamıştı.

        6

        "İHANET ETTİM! SABAH KALKTIĞIM ZAMAN YÜZÜNE BAKMADIM"

        Doğulu, gazetecilerin "Eşiniz Neslihan Hanım'a ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna da yanıt vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim!" diyerek, herkesi şaşırtmıştı.

        7

        "BUNLAR BİR İDDİA!"

        Kadir Doğulu, daha sonra sözlerine, "Bunlar bir iddia. Siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?" şeklinde devam etmişti.

        8

        "DAR GELİRLİ BİR AİLEDE BÜYÜDÜM"

        Ayrıca 2016 yılında meslektaşı Kadir Doğulu ile nikah masasına oturan Neslihan Atagül, bilinmeyenlerini anlatmıştı. Oyuncu olmak için çok çabaladığını söyleyen Atagül, "Dar gelirli bir ailede büyüdüm. 13 yaşında bilinmeyen numaraları arayıp bir ajans numarası aldım." demişti.

        9

        "BİR SÜRÜ ZORLUK ATLATTIM"

        Oyuncu, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

        Aradım, 'Ajansınıza kaydolmak istiyorum.' dedim. Annemle gittik, beni kabul ettiler ama 6 ay ses çıkmadı. Sonra bir audition (seçmeler) için aradılar. Pazardan yeni kıyafetler aldım. Meğer deneme çekimiymiş ama heyecanımı kaybetmedim. Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması üzücü ama kendi içimde inandığıma tutundum. Velhasıl kelam bir sürü zorluk atlattım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ