Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Nisan dolunayı hangi burçları etkileyecek, etkileri neler olacak, ne kadar sürecek? Akrep dolunayı gerçekleşti! 2024 Nisan dolunayı ne zaman?
        1

        Nisan dolunayı için geri sayım sona erdi. Dolunay oluşunca gökyüzünün en parlak ve dolgun göründüğü bilinir. Peki Nisan dolunayı ne zaman? Nisan dolunayı hangi burçları etkileyecek, etkileri neler olacak?

        2

        NİSAN DOLUNAYI NE ZAMAN?

        Nisan Dolunayı 24 Nisan Çarşamba günü saat 02.48'de Akrep burcunda gerçekleşecek.

        AKREP DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİLERİ

        Nisan dolunayı Akrep burcunda gerçekleşecek. HTHayat'ta Korhan Kılınçkaya’ya göre 24 Nisan'da gerçekleşecek olan Dolunay etkisinde bu dönem krizli ve cesur Akrep dönemi olacak.

        3

        Yükselen burçlar üzerinden değerlendirecek olursak;

        Yükselen Koç

        Alacak verecek konuları, krediler, borçlar, yatırımlar ve sahip olduklarınız, para kaynaklarınız ile ilgili ani değişikliklere ve yeniliklere hazır olun. Ayrıca kariyer ile ilgili konular da bu 15 günlük dönemin önemli konuları arasında.


        Yükselen Boğa

        İkili ilişkiler, evlilik, danışmanlık, davalar gibi konularda beklenmedik gelişmelere sebep olabilecek bir dolunay. Ayrıca uzun yolculuklar, uzak akrabalar, eşin akrabaları, yabancılar, eğitim ve akademik konular da gündeme gelecek.


        Yükselen İkizler

        Günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, sağlık rutinleriniz ile ilgili birtakım yüzleşmeler ve bu yüzleşmeler sonucu yeni başlangıçlar dönemindesiniz. Ayrıca alacak verecek, borçlar konuları da ön planda. Bu dönemi en krizli geçirebilecek yükselen burçlar ikizler olacak.


        Yükselen Yengeç

        Aşk hayatınız, flörtleriniz ile ilgili beklenmedik değişikliklere sahne olacak bir dolunay. Ayrıca yeni hobiler veya yeni bir spor rutini edinebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkiler, evlilik, ev değişikliği veya danışmanlık yapanlar veya almak isteyenler için de gelecek için belirleyici adımlar attığınız bir dönemlerden geçiyorsunuz.


        Yükselen Aslan

        Yükselen Aslan’lar için oldukça önemli ve belirgin olaylara sahne olacak bir dolunay. Gayrimenkul yatırımları, ev ile ilgili güncellemeler, aile büyükleri ile ilgili gelişmeler, harcamalar gündeme gelebilir. Ayrıca sağlık konuları da ekstra önem arzediyor.


        Yükselen Başak

        Eğitim, yolculuklar, entelektüel üretimleriniz ile ilgili yeni ve sürpriz gelişmeler gündeminizde olacak. Flörtler, varsa çocuklarınız, sahnede olmak, spor ve hobi konuları da bu dönemin ön plandaki konuları.


        Yükselen Terazi

        Finansal kaynaklarınız, sahip olduklarınız ve sahip olmak istedikleriniz, borçlar, krediler gibi konularda birtakım ani gelişmeler sözkonusu olacak. Ayrıca gayrimenkul, ev ve aile ile ilgili konular da ön ön plana çıkıyor.


        Yükselen Akrep

        Oldukça önemli bir dolunay. Hem finansal konularda sürprizler hem de hayatınızın geneliyle ilgili yeni gelişmelere çokça şahit olacağınız bir dönem. Fiziksel görünüşünüz ve genel sağlığınız üzerinde etkisi olan bir dolunay. Ayrıca ikili ilişkiler ve evlilik konularında da değişimler sözkonusu. Ani ayrılıklar veya birleşmeler sözkonusu olabilir. Eğitim, kardeşler, akrabalar konuları da ağırlıklı.


        Yükselen Yay

        Sağlık ile ilgili beklenmedik konular ortaya çıkabilir. Sizi bir süre inzivaya sokacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir sağlık rutini için oldukça güzel bir zaman. Kontrol edemediğiniz durumlar veya arkanızdan konuşan, iş çeviren insanlar olabilir. Ayrıca finansal konular, yeni harcamalar da oldukça önemli ve biraz krizli geçebilir.


        Yükselen Oğlak

        Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, ortak hedef uğruna içinde bulunduğunuz insan grupları, proje grupları ile ilgili değişiklikler sözkonusu. Bulunduğunuz grup değişebilir. Kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde değişiklikler gündeme gelebilir.


        Yükselen Kova

        Kariyeriniz ile ilgili oldukça önemli ve sürprizli bir dolunay. İçerisinde kriz olan fakat olumlu yönde gelişebilecek kariyer gündemleri içerisindesiniz. Ev, aile, taşınma konuları da gündeme geliyor. Bu dolunay bir evliliğe ve sosyal statü değişikliğine de işaret edebilir. Ayrıca arkanızdan dönebilecek oyunlar, dedikodular veya farkında olmadığınız durumlara karşı da biraz daha tedbirli olmakta fayda var.


        Yükselen Balık

        Yüksek eğitim, akademik konular, yurtdışı ile bağlantılı konular bu dönem oldukça gündemde. Yurtdışı seyahatleri yapılabilir veya eğitimle ilgili yeni başlangıçlar veya dönem sonları gelebilir. Yayıncılık yapan yükselen balıklar için de oldukça belirleyici bir dönem. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız da bu dönemde dönüşüm içerisinde.

        Kaynak: HTHAYAT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ