Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nur Fettahoğlu isyan etti! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun Instagram'dan yayınladığı fotoğraflarda verdiği kilolar dikkat çekti. Takipçileri, Elisa adında bir kızı olan Fettahoğlu'na "Çok güzelsin ama biraz kilo al" şeklinde yorumlar yaptı.

        2

        "UFAK TEFEK ŞEYLERE TAKILACAK VAKTİM YOK"

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan 40 yaşındaki Nur Fettahoğlu, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

        Doğal olduğunu ifade ederek, o yorumlara isyan eden oyuncu, fotoğrafını, "Ufak tefek şeylere takılacak vaktim yok! Nerede, nasıl, ne şekilde kendimi iyi hissediyorsam öyle yaşıyorum... Beni tanıyanlar bilir gösterişi de sevmem, kimseye güzel gözükmek gibi bir derdim de yoktur. Doğal, samimi, içten... İçimdeki kız çocuğunu susturmamaya yeminim var bir kere.. İçimden geldiği gibi, o kız çocuğunun istediği gibi yaşıyorum ve böylece mutluyum. Kendi denizlerimde seyreden minik teknemin kaptanıyım, hayde vira!" sözleriyle paylaştı.

        3

        "KENDİMİ ÇOK FAZLA ELEŞTİRİRİM"

        Fettahoğlu, geçtiğimiz aylarda, "Kendimi fazla eleştiririm, hatta biraz çok döverim. Anka Kuşu misali, içimde kendimi yakıyor, küllerimden yeniden var etmeye çabalıyordum. Şimdi Nur’a daha yakınım, savaşmak ve mücadele etmek yerine, hak verip, onunla hareket ediyorum" demişti.

        4

        "SIRTINDAKİ EL OLUYORUM"

        Kızı Elisa’nın hem oyun arkadaşı, hem dostu, hem de suç ortağı olduğunu söyleyen ünlü isim, "Bir birey olduğunu unutmadan, özgün ve olgun davranmasını sağlayan, aynı zamanda da kendi fikirlerini empoze etmeyen bir ebeveyn olmaya çalışıyorum. Sırtındaki el, ruhundaki güç oluyorum. Bir yandan, bana ihtiyaç duyduğunda orada olmaya, bir yandan da sağlıklı bir mesafe kurmaya çabalıyorum" şeklinde konuşmuştu.

        5
        6