Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklama: 45 bin öğretmen atama takvimi ile kadro branş dağılımı nasıl olacak?
        1

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda yeni öğretmen ataması gerçekleştirileceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız." ifadelerine yerdi. Bu noktada öğretmen atama takvimi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

        2

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI: 45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK!

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum

        Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız.

        Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz.

        Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun."

        3

        ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

        Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 45 bin yeni öğretmen ataması yapacakları ve atanacak öğretmenleri, öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendirecekleri yönündeki açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

        4

        45 bin yeni öğretmen atama kararının ülkeye, millete ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Özer, “Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

        5

        ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ VE BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU MU?

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde 45 bin öğretmen takviminin detaylarının açıklanması ve kadro branş dağılımının da kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

        6
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ