Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Okullar ne zaman açılıyor? MEB 2022-2023 Eğitim öğretim dönemi ne zaman, hangi gün başlıyor? (İlkokul, ortaokul, lise) Yaz tatilinin bitmesine kaç gün kaldı?
        1

        Okulların ne zaman açılacağı birçok öğrenci ve velilerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Anaokul ve 1. sınıf öğrencileri 5 Eylül itibarıyla ders başı yaptı. MEB takvimi ile İlkokul, ortaokul, liselerin ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Peki Okullar ne zaman açılıyor? 2022-2023 Eğitim öğretim dönemi ne zaman başlıyor? (İlkokul, ortaokul, lise) İşte okulların açılacağı tarih...

        2

        2022-2023 OKULLAR NE ZAMAN AÇILIYOR?

        MEB takvimine göre 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı, ilkokul, ortaokul ve lise kademeleri için 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. Öğrenciler böylece toplamda 87 gün yaz tatili yapmış olacak.

        3

        YAZ TATİLİNİN BİTİMİNE KAÇ GÜN KALDI?

        Yaz tatilinin son ayını da geride bırakmaya hazırlanan öğrenciler; (5 Eylül) gün itibariyle 7 gün daha tatillerine devam edecek.

        4

        ANAOKULLARI İÇİN İLK ZİL BUGÜN ÇALIYOR!

        Anaokulları, normal eğitim sürecinden bir hafta önce başlamaktadır. Bu yıl okullar 12 Eylül tarihinde eğitime başlayacak.

        5

        İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 12 eylülde eğitime başlarken 1. sınıf ve anaokulu öğrencileri ise 5 Eylül pazartesi bugün ders başı yaptı.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ