Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Onur Göçmez Arkas Lojistik CEO'su oldu - İş-Yaşam Haberleri

        2017 yılından beriArkasLojistik Genel Müdürlüğü görevini yürüten Onur Göçmez, yeni dönemdeArkasLojistik İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak görevini sürdürecek. Organizasyonel yapıda yapılan değişiklikle Serhat Kurtuluş Genel Müdür (Yurtiçi şubelerden sorumlu), Arif Der Yönetici Direktör (Yurtdışı şubelerden sorumlu) olarak görev yapacak.

        ONUR GÖÇMEZ KİMDİR?

        2000 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Onur Göçmez, iş hayatına 1999 yılında çağrı merkezi ve müşteri hizmetleri sektöründe başladı.

        Lojistik ve nakliye sektöründe 2003 yılından itibaren sırasıyla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş olarak, CEVA Lojistik A.Ş'de İstanbul Bölge Müdürü olarak devam eden Göçmez, 2012’deArkasLojistik A.Ş'de göreve başladı.

        ArkasLojistik A.Ş’de Operasyon Müdürü, Filo Yönetim Müdürü, İstanbul Bölge Müdürü görevlerinde bulunan Göçmez, 2014 yılındaArkasLojistik Ulaştırma Hizmetleri Türkiye Müdürlüğü görevine atanarak tecrübesiyle gruba çok önemli katkılar sağlamış ve 2015 yılında Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştı. Onur GöçmezArkasLojistik grubunun insan kaynakları, güvenlik ve idari işler fonksiyonlarının strateji ve icrasından sorumlu olarak çalışmalarına devam ederken, Nisan 2017'deArkasLojistik A.Ş. Genel Müdürü olmuştu. Onur Göçmez 2020 Ocak itibarıylaArkasLojistik, İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak görevini sürdürecek. Göçmez evli ve 3 çocuk babasıdır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ