Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları ne zaman? 2021 OGM işçi alımı başvuru şartları nelerdir? - Merak Edilenler Haberleri

        Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları ne zaman? 2021 OGM işçi alımı başvuru şartları nelerdir? Vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 2 bin geçici işçi istihdam edeceklerini bildirdi.

        ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2 BİN GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI

        Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam edeceklerini bildirdi.

        Pakdemirli, yazılı açıklamasında, bayram coşkusuna uygun iki müjdeyle güne başlayacaklarını belirterek şunları kaydetti:

        "Orman Genel Müdürlüğümüze orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam ediyoruz. Ayrıca 5620 sayılı Kanun kapsamında Kurumumuzda görevli geçici işçilerin 4 ay daha ilave süre uzatımı da yine Hazine ve Maliye Bakanlığınca onaylanmış olup işçilerimiz 9 ay 29 gün çalışacaklardır. Hayırlı olsun."

        ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

        Orman Genel Müdürlüğü'nden henüz başvurularla ilgili açıklama yapılmadı.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ