Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM ile 2022 Milli Savunma Üniversitesi MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, tarihleri ne?
        1

        Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci belirleme sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınavın tamamlanmasının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte, Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci belirleme sınavı sonuç açıklanma tarihi...

        2

        MSÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        MSÜ sınav sonuçları 14 Nisan 2022 tarihinde ÖSYM tarafından açıklanacak.

        3

        MSÜ SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN AÇIKLANIYOR?

        Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet sitesi ve mobil uygulamalar aracılığıyla öğrenebilecekler. Adaylara sonuçlar belge şeklinde gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

        4

        ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak amacıyla “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından erişilebilmektedir.

        MSÜ SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ