Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Oyuncu Yıldız Asyalı gözyaşlarını tutamadı: Biraz empati yapın! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Yıldız Asyalı, geçtiğimiz ay yönetmen Kerem Saka ile Bodrum-Gümüşlük'teki bir otelde nikah masasına oturdu ancak çift, yollarını ani bir kararla ayırdı.

        2

        Ayrılığın nedeniyle ilgili konuşan Asyalı, şunları söyledi:

        Hayvan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem'in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek, köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek, evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık.

        3

        Sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulunan Yıldız Asyalı, hayvan barınağından sahiplendiği köpeğin "Aşıya götüreceğiz" denilerek kendisinden alındığını iddia etti.

        4

        Yayınladığı videoda gözyaşlarını tutamayan Asyalı, şunları söyledi:

        5

        Bu ya canımı yakmak isteyenlerin bir oyunu ya da üstünde hiç durmayacağımı sananların! Ama hesaplarının tutmadığı bir oyunu ellerine, yüzlerine bulaştırmaları...

        Burada olay hırs değil. Ben bir can sahiplendim, bağlanmam için 1 dakika bile yeter. çünkü ben bir anneyim ve o da işkence görmüş 4 ayaklı bir evlat… Lütfen gereksiz, can yakıcı yorumlar yaparken biraz empati yapın. Sevgiler...

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ