Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'dan yeni haber geldi! - Magazin haberleri
        1

        Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini sürdüren ve Ali Demir ile Can Eyüp adında iki çocuğu bulunan çiftten Güntay, akciğer embolisi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

        2

        "ANJİYO BAŞARILI GEÇTİ"

        Karahan, eşinin sağlık durumu ile alakalı, "Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedri Güntay, teşhisi konulan akciğer embolisi nedeni ile acil ameliyata alınmıştı. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti, şu an hastanede gözetim altında devam ediyor süreci... Arayan, soran herkese çok teşekkürler. Şu an aramalara ve mesajlara dönemiyorum. Anlayışınız için teşekkürler, sevgiler..." açıklamasını yapmıştı.

        3

        TABURCU EDİLDİ

        Bedri Güntay, yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle ameliyat oldu. Güntay'ın geçirdiği operasyonun ardından taburcu edildiği öğrenildi.

        4

        "SENİ ÇOK SEVİYORUM"

        Öte yandan ünlü oyuncu, 6 Ekim'de 38 yaşına basmıştı. Pelin Karahan'ın doğum gününü kutlayan ilk isim ise eşi olmuştu. Bedri Güntay, eşi ile birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        Gönderisine duygusal bir not düşen Güntay, Karahan'a "Benim çiçeğim... Sen hep gül, seni çok seviyorum. İyi ki doğmuşsun" sözleriyle seslenmişti.

        5

        MUTLU EVLİLİĞİN SIRRINI AÇIKLAMIŞTI

        Ayrıca bir döneme damgasını vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Aslı' karakteriyle adını duyuran Pelin Karahan, daha önce "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusunu, "Karşılıklı sabır, sevgi ve saygı ile iyi bir evliliği sağlayabilirsiniz. Tabi aradaki uyum ve denge de önemli. Aşk var ama işin içine çocuklar girince huzur ve güven ağır basıyor. Evlilik tek başınıza sırtlanabileceğiniz bir şey değil. Karşılıklı olmalı" ifadeleriyle yanıtlamıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ