Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Piyanist Iraz Yıldız dünya klasikleriyle İş Sanat'ta

        İş Sanat’ın klasik müzik serisine piyanist Iraz Yıldız konuk oluyor. Yıldız, Johann Sebastian Bach, Frederic Chopin ve Ludwig Van Beethoven’ın eserlerinden oluşan resitaliyle sahne alacak.

        Ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığı ödüllerle kariyerinde başarılı adımlar atan Yıldız’ın konseri, 22 Aralık akşamı saat 20.30’dan itibaren İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden ücretsiz yayımlanacak. İş Kuleleri Salonu’nda seyircisiz kaydedilen etkinlik sezon sonuna kadar izlenebilecek.

        İŞTE KONSERİN PROGRAMI

        J. S. Bach Partita No.1, BWV 825

        I. Prelude

        II. Allemande

        III. Corrente

        IV. Sarabande

        V. Menuet 1

        VI. Menuet 2

        VII. Gigue

        F. Chopin Nocturne No. 20, do diyez minör

        L. v. Beethoven Piyano Sonatı no: 17, Op. 31 “Tempest”

        I. Largo-Allegro

        II. Adagio

        III. Allegretto

        İş Sanat’ın aralık ayındaki diğer etkinlikleri çevrim içi izleyicilerle buluşmaya devam edecek. İş Sanat Masal Tiyatrosu’nda “Tavşan ve Kaplumbağa27 Aralık’ta minik sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Okuma Tiyatrosu’nda “Bir Yaz Gecesi Rüyası23 Aralık’ta, “Kuru Gürültü30 Aralık’ta yayımlanacak. Iraz Yıldız 22 Aralık’ta, “Çayeli’nden Öteye Karadeniz Ezgileri” projesiyle Ayşenur Kolivar 26 Aralık’ta, Murat Karahan ile Yeni Yıl Konseri 31 Aralık’ta sanatseverlerle buluşacak. Tüm konser ve dinletiler saat 20.30, çocuk etkinlikleri ise saat 15.00’ten itibaren yayında olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ