Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Fransa futbolu, Paul Pogba ve kardeşi Mathias Pogba'nın birbirleri hakkındaki iddialarla çalkalanıyor! - Futbol Haberleri
        1

        Fransız futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en büyük yıldızlardan olan Paul Pogba ve kardeşi Mathias Pogba birbirlerine girdi!

        2

        Manchester United döneminin ardından kontratının bitmesiyle beraber Juventus'a geri dönen Paul Pogba'nın kardeşi Mathias, Fransızca, İtalyanca, İngilizce ve İspanyolca bir video yayımladı.

        3

        Kardeşi hakkında çarpıcı iddialarda bulundan Mathias, Paul Pogba'nın Kylian Mbappe'ye büyü yaptığı iddiasını öne sürerek dikkat çekti.

        4

        Pogba'nın Mbappe'yi büyücülükle anılan biri aracılığıyla lanetlendiği belirtilirken, Juventus'un yıldızının kendisini de hapse göndermek için elinden geleni yaptığını belirtti.

        5

        Öte yandan Pogba'nın annesi Yeo Moriba, menajeri Rafaele Pimenta ve avukatları ise yaptıkları yazılı açıklamada bu videoların kendileri adına sürpriz olmadığını söyledi.

        6

        13 MİLYON EURO İSTEDİği ÖNE SÜRÜLÜYOR

        Organize bir çetenin Pogba'yı tehdit ettiği ve gasp girişiminde bulunduğunun altı çizilirken, yetkili birimlerin bu konuya ilişkin olarak bilgilendirildiği kaydedildi.

        7

        Paul Pogba, erkek kardeşini kendisine organize suç içinde tehdit ve haraç alma girişiminde bulunanlara “katkı sağlamakla” suçladı.

        8

        Avukat aracığıyla yapılan açıklamada, “Mathias Pogba'nın son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar maalesef sürpriz değil. Paul Pogba'ya yönelik tehditlere ve organize çete haraç girişimlerine katkıda bulunuyor. İtalya ve Fransa'daki yetkili makamlar bir ay önce bu duruma el koydu. Bu konuda devam eden soruşturmayla ilgili başka ilave yorum yapılmayacak.” denildi.

        9

        AFP'nin temasa geçtiği Pogba ailesine yakın iki kaynağın iddiasına göre göre aynı zamanda profesyonel bir futbolcu olan Mathias, bu videoları yayımlamamak için büyük meblağlar talep ediyor..

        10

        Son olarak Fransa’nın ASM Belfort takımında top koşturan ve bir dönem Gine milli futbol takımında oynayan Mathias Pogba, nisan ayından bu yana bir takımla anlaşamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ