Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Porto Galatasaray maçı: Yayıncı kuruluş (KANAL) belli oldu! Porto Galatasaray maçı hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        "Porto Galatasaray maçı hangi kanalda?" sorusu yanıtını buldu. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında 3 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla yapacağı maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Porto Galatasaray maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçlarının yayıncı kuruluşu belli oldu. Dolayısı ile Porto Galatasaray maçının kanalı da belli oldu. İşte Porto Galatasaray maçının kanalı....

        GALATASARAY - PORTO MAÇI HANGİ KANALDA?

        "Porto Galatasaray maçı hangi kanalda?" sorusu yanıtını buldu.Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçlarının yayıncı kuruluşu belli oldu.Porto Galatasaray maçı beIN Sports'dan naklen yayınlanacak.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ İKİNCİ HAFTA YAYINCI KURULUŞU

        beIN SPORTS, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftada oynanacak maçlarınbelirlenenpaketlere ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı.

        Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında oynanan maçları da beIN Sports naklen olarak yayınlamıştı.

        Şampiyonlar Ligi'nde ikinci haftanın programı ise şu şekilde:

        Bugün: (2 EKİM SALI)

        19.55 Hoffenheim- Manchester City

        19.55 Juventus - Young Boys

        22.00 AEK - Benfica

        22.00 Bayern Münih - Ajax

        22.00 Olympique Lyon - Shakhtar Donetsk

        22.00 Roma - Viktoria Plzen

        22.00 CSKA Moskova - Real Madrid

        22.00 Manchester United - Valencia

        Yarın: (3 EKİM ÇARŞAMBA)

        19.55 Paris Saint-Germain -Kızılyıldız

        19.55 Lokomotiv Moskova -Schalke 04

        REKLAM

        22.00 Borussia Dortmund -Monaco

        22.00 Atletico Madrid -Club Brugge

        22.00 PSV -Inter

        22.00 Tottenham -Barcelona

        22.00 Napoli -Liverpool

        22.00Porto -Galatasaray

        MAÇIN HAKEMİ MICHEL OLIVER

        Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında 3 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla yapacağı maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Portekiz'in Porto kentindeki Dragao Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak müsabakada Oliver düdük çalacak.

        Oliver'in yardımcılıklarını İngiltere Futbol Federasyonundan Stuart Burt ile Simon Bennett yapacak. İlave yardımcı hakemlikleri Paul Tierney ile Andre Marriner'in üstleneceği maçın dördüncü hakemi ise Stephen Child olacak.

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Porto ile çarşamba günü yapacakları maç için oyun planı üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

        Emre Akbaba'nın Erzurumspor maçında sakatlanıp sezonun ilk yarısını kapatması ve Ndiaye'nin sarı kart cezalısı olması, kritik Porto deplasmanında Terim'in orta sahadaki alternatiflerini azaltıyor.

        Tecrübeli hocanın, orta sahada Donk, Fernando, Belhanda üçlüsünü sahaya sürüp, kanatlarda Rodrigues ile Onyekuru'ya şans tanıması bekleniyor. Porto'nun iç saha avantajı nedeniyle oyunu rakip sahaya yıkması beklenirken, özellikle hızlı hücumlarla Rodrigues ve Onyekuru'nun süratinden yararlanmak isteyen Terim, 2 kanat oyuncusuyla birlikte sahaya çıkacak.

        Erzurumspor maçında adalesinde zorlanma oluşan Eren Derdiyok'un ise iyileşmesini bekliyor. Sağlık heyetinin, Eren'in tedavisi için yoğun mesai harcadığı, tecrübeli futbolcunun 11'de sahaya çıkmasının beklendiği kaydedildi.

        Fatih Terim, savunma hattında da değişime gitmeyi planlıyor. Sağ bekte Linnes, sol bekte ise Nagatomo'ya forma vermesi beklenen Terim'in, stoperdeki tercihlerinin Maicon-Serdar ikilisi olacağı öğrenildi.

        Galatasaray'ın Brezilyalı eski futbolcusu Alex Telles, kulübü Porto tarafından yılın futbolcusu seçildi.

        2014 ile 2016 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Alex Telles'e şu an oynadığı Portekiz temsilcisi Porto tarafından onure edildi. Telles, Porto her yıl yapılan 'Altın Ejderha Ödülleri' gecesinde yılın futbolcusu seçildi. Ödül ile ilgili konuşan başarılı sol bek, "Şu an duyduğum mutluluğumu tarif etmek zor. Bu ödül aynı zamanda takım arkadaşlarıma ait. Bu ödül yaptığımız çalışmaların bir sembolü" şeklinde konuştu.

        25 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon toplam 45 resmi maçta görev aldı ve 14 asist, 3 gol ile oynadı. Yıldız bu futbolcu, bu performansı ile geçen sezon Portekiz Ligi'nde asist kralı oldu.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ