Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa PSG'de Messi özür diledi! Hocası Galtier, konu ile ilgili ilk kez konuştu! - Futbol Haberleri
        1

        Paris Saint-Germain'in yıldızı Lionel Messi, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

        2

        Kulübün izni olmadan Suudi Arabistan'a giden ve Fransız temsilcisinin kadro dışı bıraktığı Messi, paylaşımında takım arkadaşlarından özür diledi.

        3

        Arjantinli yıldız açıklamasında, "Her zaman olduğu gibi, maçtan sonra izin olacağını düşünmüştüm. Suudi Arabistan gezisini organize etmiştim, zaten daha önce iptal ettiğim için iptal edemezdim. Takım arkadaşlarımdan özür diliyorum ve kulübün benimle ilgili kararını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

        4

        Messi'nin bu hamlesi sonrası gözler PSG tarafından verilecek yeni karara çevrildi.

        5

        HOCASINDAN AÇIKLAMA GELDİ!

        PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, taraftarların hedefinde olan Lionel Messi ve Neymar hakkında ilk kez konuştu.

        Christophe Galtier yaptığı açıklamada, "Yönetim, Messi'yi kadro dışı bıraktıklarını bana hafta başında bildirdi. Ben bu kulübün çalışanıyım ve alınan bu kararla ilgili yorum yapmama kararı aldım. Yönetimin kararına saygı duyuyorum." dedi.

        6

        Galtier, "Bu kararı ben vermedim dolayısıyla bir karar verme gereği de duymadım. Bu konuda sadece bilgilendirildim ve gereğini yapıyorum." ifadelerini kullandı.

        7

        Ayrıca, "Leo döndüğünde kulüp ve oyuncu tarafı görüşecek. Sonuç olarak ne olacağını o zaman göreceğiz." diye konuştu.

        8

        PSG yönetimi, Arjantinli oyuncuyu Suudi Arabistan'a izinsiz seyahat ettiği için iki hafta süreyle kadro dışı bırakmıştı.

        9

        Galtier'in ekibi Aralık ayından beri dokuz maç kaybetti ve taraftarlar bu hafta Neymar'ın evinin önünde, Brezilyalı futbolcunun kulüpten gitmesi için tezahüratlar yaptı.

        10

        Brezilyalı, Mart ayında ayak bileğinden ameliyat olduğu için sezonu kapattı. Galtier, yıldız forvetin gelecek sezon kulüpte olup olmayacağı konusunda yorum yapmaktan kaçındı

        11

        Tecrübeli antrenör PSG taraftarların eylemlerini kınarken, taraftarların bir oyuncunun evinin önünde protesto yapmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

        12

        Galtier, Neymar için yaptığı açıklamalarda ''Oyuncunun evinin önünde yapılan protestolara dikkat etmeliyiz. Özel hayat özel kalmalıdır. Taraftarlarımızın öfkesini, hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Antrenman sahasında, PSG ofisinde veya Parc des Princes'teki bir maçtan sonra protesto edebilirsiniz ama bunu kimsenin evinde kabul edemem, Neymar ya da başka birisi için'' ifadelerini kullandı.

        13

        NE OLMUŞTU?

        Fransız devi PSG'de taraftarlar Lionel Messi ve Neymar'a karşı adeta isyan bayrağı açtı. PSG'nin ünlü taraftar grubu Ultras, önce kulüp binası, ardından da Neymar'ın evinin önüne giderek iki yıldızı hedef alan küfürlü tezahüratlarda bulundu.

        14

        Lorient'e karşı alınan 3-1'lik yenilgi sonrası Lionel Messi'nin izinsiz şekilde Suudi Arabistan'a gitmesi bardağı taşıran son damla olurken, taraftarlar Arjantinli yıldız ile Neymar'ı hedef tahtasına koydu

        15

        Fransız ekibinin en büyük taraftar gruplarından Ultras'tan bir grup PSG'li, kulüp binası önünde uzun süre sloganlar atarak eylem yaptı.

        16

        Oldukça agresif hareketler sergileyen taraftarlar, takımın iki süper yıldızı Messi ve Neymar'a küfürler savurdu. Daha sonra Neymar'ın evine giden taraftarlar, burada da Brezilyalı yıldızın aleyhine tezahürat yapıp Neymar'a 'takımdan git' çağrısında bulundu.

        17

        NEYMAR'IN BEĞENİSİ DİKKAT ÇEKTİ

        Protestoların ardından gözler Neymar ve Messi'ye çevrilirken, Neymar'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Brezilyalı yıldız, sosyal medyada 'PSG küçük kulüp' yazılı bir paylaşımı beğenerek taraftarların tepkisine cevap verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ